της Κατερίνας Ζουμποπούλου TRX Instructor- Personal Trainer

Ξεχάστε τα χάπια απώλειας βάρους που σας υπόσχονται απαλλαγεί από το λίπος.Δεν θα αποκτήσετε έναν ωραίο γλουτό ή στήθος ή χέρι χωρίς τακτική άσκηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσπάθεια πάντα ανταμείβεται αν είσαι συνεπής και θέλεις να έχεις ένα όμορφο και καλοσχηματισμένο σώμα.Ο σύμμαχός σας στην προσπάθεια αυτή είναι η πιο σύγχρονη κι δημοφιλής πλέον προπόνηση με Trx.

Η συγκεκριμένη προπόνηση πάντα έχει τον τρόπο για να οδηγήσει στην αλλαγή που πάντα επιθυμούσες.

Αν θέλετε να φτάσετε στα άριστα αποτελέσματα εμπιστευθείτε τον Trx Trainer γιατί είναι το “κλειδί” για να σου δώσει τις ασκήσεις που θα αποτελέσουν την αφετηρία κι θα απογειώσουν το σώμα σου.Αν ακολουθείτε με πειθαρχία τις προπονήσεις και δεν κάνετε “κοπάνα” ενώ ταυτόχρονα συνδιάσετε ένα μενού σωστής διατροφής θα απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά και τα αποτελέσματα θα έρθουν σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασκησούλες που μπορούμε να εφαρμόσουμε…

Trx W Fly

Με πρόσωπο στον ιμάντα τοποθετώ το ένα μου πόδι σε προβολήκαι είναι τεντωμένο ενώ το άλλο είναι λυγιμένο με τα χέρια επίσης τεντωμένα και ευθυγραμμισμένα.Στην συνέχεια φέρνω τον κορμό μου προς τα εμπρός με την δύναμή μου να βρίσκεται στα χέρια και μέχρι οι αγκώνες να λυγίσουν στο ύψος των πλευρικών σχηματίζοντας το γράμμα W.Έρχομαι στην αρχική μου στάση αργά και σταθερά και επαναλαμβάνω αρκετές φορές.

Trx Mountain Climber

Τοποθετώ τις μύτες των ποδιών στους υποδοχείς ποδιών του ιμάντα ενώ το μέτωπό μου βρίσκεται προς το πάτωμα.Η στάση του σώματος είναι σανίδα σφίγγοντας φουλ τον πυρήνα μας για σωστή θέση και στην συνέχεια φέρνω το δεξί μου γόνατο προς την μεριά του στήθους και επανέρχομαι.Συνεχίζω το ίδιο και με το άλλο μου πόδι ενώ ταυτόχρονα οι γλουτοί,τετρακέφαλοι και κάτω κοιλιακοί παίρνουν φωτιά.

Μοιραστείτε και εσείς την εμπεριά σας με προπόνηση ιμάντες και απολαύστε τα αποτελέσματα που μόνο στην Trx μπορείς να τα βρείς.

Να θυμάστε”Η ποιότητα είναι πιο σημαντικά από την ποσότητα”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης