Καθάρισες το αβοκάντο και δεν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις ολόκληρο. Κανένα πρόβλημα! Απλώς εφάρμοσε έναν από τους παρακάτω τρόπους για να μη μαυρίσει.

#1 Κρεμμύδι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, έχε κατά νου ότι το μισό κομμάτι που θέλεις να αποθηκεύσεις πρέπει να μείνει ΜΕ τη φλούδα του. Κόψε ένα κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια και βάλε το σε ένα μπολ. Πάνω του τοποθέτησε το αβοκάντο – με τη σάρκα προς τα πάνω, να μην ακουμπάει στο κρεμμύδι. Τύλιξέ το με ένα wrap για να μη μυρίσει το ψυγείο και βάλ΄ το μέσα.

#2 Λεμόνι

Ρίξε λίγο λεμόνι στη σάρκα του αβοκάντο και εκείνο θα κάνει τη… δουλειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

#3 Λάδι

Άλειψε το κομμένο αβοκάντο με λίγο ελαιόλαδο. Αυτό θα δημιουργήσει ένα φιλμ προστασίας που δεν θα του επιτρέψει να μαυρίσει.

Πηγή: govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης