Μετά από ενάμιση χρόνο κοινής πορείας, το NJV Athens Plaza και ο ταλαντούχος chef pâtissier Διονύσης Αλέρτας αποφασίζουν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα την άψογη συνεργασία τους με τη δημιουργία του Pastry Spot by Dionisis Alertas.

Όταν τον Δεκέμβριο του 2014 το NJV Athens Plaza ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Διονύση Αλέρτα, έδωσε τη δυνατότητα στους Αθηναίους να γευθούν τα γλυκά του στο κέντρο της πόλης. Σήμερα με το Pastry Spot by Dionisis Alertas τους δίνεται η ευκαιρία να κάνουν ένα απολαυστικό, γλυκό διάλειμμα στην καρδιά της Αθήνας με μια επίσκεψη στα Plaza Café και Outdoor Plaza, να προμηθευτούν τις αγαπημένες τους γεύσεις για το σπίτι, να τις προσφέρουν ως δώρο και να συνοδεύσουν χαρούμενες για εκείνους στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pastry Spot by Dionisis Alertas λειτουργεί στο ισόγειο του ξενοδοχείου, επί της οδού Σταδίου, όπου μπορεί κανείς να θαυμάσει και να παραγγείλει τις γλυκές δημιουργίες του chef pâtissier. Σοκολατένιες τούρτες, γευστικά και δροσερά καλοκαιρινά γλυκά είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε.

Οι ξεχωριστές δημιουργίες του Διονύση Αλέρτα βρίσκονται πια και στην καρδιά της πόλης, στο NJV Athens Plaza.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης