Το Μπριζολάκι έπειτα από 12 χρόνια πορείας στο κέντρο της Αθήνας κατεβαίνει στα νότια. Το Μπριζολάκι Γλυφάδα έχει ανοίξει τις πόρτες του στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 14 στην Γλυφάδα και σίγουρα είναι το νέο στέκι για τους λάτρεις του κρέατος.

Το Μπριζολάκι συστήνεται σερβίροντας ολόφρεσκα ελληνικά  κρέατα και σίγουρα δεν μπορείς να μην δοκιμάσεις την βουβαλίσια μπριζόλα και τα βουβαλίσια  μπιφτέκια από βουβαλίσιο κρέας της Λίμνης Κερκίνης Σερρών. Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια ποικιλία κρεάτων όπως αυθεντικό λουκάνικο Καρδίτσας, Κεμπάπ, Σπαλομπριζόλα, μπιφτέκια και καλαμάκια τα οποία μπορείτε να απολαύσετε σε πλούσιες μερίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς δεν θα μπορούσαμε να μην δοκιμάσουμε τις σούβλες του μαγαζιού, κοντοσούβλι χοιρινό αλλά και προβατίνα «λουκούμι». Φυσικά πέρα από τα κρεατικά για να ανοίξει η όρεξη υπάρχει μια τεράστια ποικιλία ορεκτικών εκ των οποίων  εμείς ξεχωρίσαμε το γαλοτύρι, το χαλούμι σχάρας, το μπουγιουρντί αλλά και το τζατζίκι με ή χωρίς σκόρδο. Το σημαντικό είναι ότι όλα τα ορεκτικά είναι χειροποίητα και οι πατάτες κομμένες στο χέρι . Μεγάλη ποικιλία θα βρεις επίσης και στις σαλάτες όπως  Αγκιναροσαλάτα, πράσινη σαλάτα με μανούρι Λάρισας, λαχανικά  σχάρας με χαλούμι και πολλές ακόμα.  

Κλείνουμε αυτή τη γευστική απόλαυση με γλυκό και συγκεκριμένα με Καζάν Ντιπι Θεσσαλονίκης. Μια επίσκεψη σίγουρα θα σας πείσει.

ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙ ΓΛΥΦΑΔΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 14 ΓΛΥΦΑΔΑ

Τηλ.   210 894 5880 & 210 894 5878

www.brizolaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης