Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Γιώργου Τσαλίκη και του Πάνου Καλίδη, μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους για τον φετινό χειμώνα και την από κοινού εμφάνισή τους στα μπουζούκια. Το Central Live, αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός της πόλης, ενώ το εναρκτήριο σφύριγμα θα δοθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όταν θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του μουσικού σχήματος.

Από εκείνη την στιγμή, η νυχτερινή διασκέδαση παίρνει σάρκα και οστά και είναι βέβαιο ότι χιλιάδες λάτρεις των μπουζουκιών θα πλημμυρίσουν το μαγαζί. Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης θα δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό. Χορός, τραγούδι, άφθονο αλκοόλ και πολλά λουλούδια θα συνοδεύουν την κάθε νύχτα στο Central Live με τον ρυθμό και την ένταση να κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πληροφορίες όπως ημερομηνία έναρξης, τιμή φιάλης και τηλέφωνο κρατήσεων, επισκεφθείτε την σελίδα Central Live Τσαλίκης.

Πολλοί θα έχετε αναρωτηθεί για το Central Live και που βρίσκεται, καθώς δεν έχει ακουστεί στο παρελθόν το συγκεκριμένο όνομα του νυχτερινού κέντρου. Είναι, λοιπόν, ένας καινούργιο μαγαζί που βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και συνορεύει με το ιστορικό Club 22, το οποίο θα έχει στια τάξεις του για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Πάνο Κιάμο. Ο χώρος, ο οποίος θα στεγάσει το Central Live έχει πολλά χρόνια να λειτουργήσει, ενώ παλαιότερα φιλοξενούταν εκεί γνωστό club με αποκλειστικά ελληνική μουσική. Ο χώρος αυτός, λοιπόν, φτιάχτηκε από την αρχή, μετατράπηκε σε live stage, ονομάστηκε Central Live και από τέλη Οκτώβρη, θα αρχίσει να λειτουργεί. Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης θα είναι το αχτύπητο δίδυμο που θα ανέβει για πρώτη φορά στην πίστα του νεοφερμένου αυτού κέντρου διασκεδάσεως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καριέρα του Γιώργου Τσαλίκη είναι σίγουρα αξιοπρόσεκτη και διάσπαρτη από φοβερές εκτελέσεις τραγουδιών, χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και συνεργασίες κορυφής. Ετοιμάζεται να τα πει για άλλη μια φορά έξω από τα δόντια με το «Απαγορευμένο» του, κομμάτι το οποίο έκανε αίσθηση στην ελληνική μουσική σκηνή.

Εκτός αυτού, ο Γιώργος Τσαλίκης θα ερμηνεύσει από το Central Live τόσες και τόσες επιτυχίες του παρελθόντος, άλλα και όλες τις διασκευές και τα κομμάτια που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια και τα οποία τον έχουν κάνει διάσημο και ακούγονται σε όλα τα μουσικά στέκια. Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει εμφανιστεί σε πολλές πίστες της Αθήνας, ενώ για μια τετραετία μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο πρωταγωνιστούσε στο Caramela, δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα.

Άλλος ένας μάχιμος εκπρόσωπος του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, ο οποίος έχει καταφέρει να διακριθεί στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας είναι ο Πάνος Καλίδης. Δεσπόζουν οι εμφανίσεις του στο Caramela για τρεις σεζόν (2006-2009), όπου και ήταν το πρώτο όνομα της πίστας, καθώς και η μονιμοποίησή του στο Vox τα τελευταία 4 χρόνια (2010-2014), όπου και συνεργάστηκε με κορυφαίους καλλιτέχνες όπως την Δέσποινα Βανδή, τον Χρήστο Χολίδη, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο Πάνος Καλίδης θα έχει την ευκαιρία να μας θυμίσει μεγάλα σουξέ των τεσσάρων δισκογραφικών δουλειών που έχει κυκλοφορήσει, αλλά και να μας απογειώσει με τα τελευταία του singles, τα οποία είχαν τεράστια απήχηση στο κοινό.

Μπείτε στην σελίδα www.kratisinow.gr και ενημερωθείτε για τιμες , ημερομηνίες έναρξης καθώς και τηλέφωνα κρατήσεων. για όλα τα νυχτερινά σχήματα και μπουζούκια της Αθήνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης