Μέσα στην καρδιά της Πιερίας και συγκεκριμένα στην Πλάκα Λιτοχώρου, το ολοκαίνουριο Beach Bar «LE MOON» ανοίγει ένα παράθυρο στο πέλαγος και κλείνει μέσα του τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

LE MOON Official Video Clip from SpyCine @ Tsalparoglou Spiros on Vimeo.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή και πολυτελέστατη κατασκευή δια χειρός ενός εκ των μεγαλύτερων και πιο φημισμένων αρχιτεκτόνων της χώρας, του Δημήτρη Τσίτσου, που εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θέα κόβει την ανάσα. Ο επισκέπτης έχει ορατότητα 360 μοιρών. Μπροστά του το απέραντο γαλάζιο μέχρι την Χαλκιδική και τη Σκιάθο, πίσω του το βουνό των Θεών, τον Όλυμπο, αριστερά του τη Θεσσαλονίκη και το Καϊμακτσαλάν και δεξιά την πινακίδα που δεν θέλει να βλέπει. Αυτή της Αθήνας.

Το «LE MOON» είναι ο ιδανικός προορισμός καθώς συνδυάζει βουνό και θάλασσα χαρίζοντας στον επισκέπτη ένα ονειρεμένο και μαγευτικό τοπίο που μένει ανεξίτηλο στη μνήμη του.

Το Beach Bar «LE MOON» διαθέτει πισίνα και pool bar, ενώ το βράδυ λειτουργεί ως cocktail bar και bar restaurant εκλεπτυσμένων και ιδιαίτερων γεύσεων.

Το εξαιρετικό στήσιμο των πιάτων του σε συνδυασμό με τις gourmet γεύσεις του, το κάνει να ξεχωρίζει από κάθε άλλο αντίστοιχο τόσο της περιοχής όσο και ευρύτερα.


 
Συνδυάζοντας φαγητό και διασκέδαση τις βραδινές ώρες και κάτω από τις πιο δημοφιλείς μουσικές επιλογές διακεκριμένων dj, το «LE MOON» υπόσχεται σε όσους το επισκεφτούν καλοκαιρινά ξημερώματα με φόντο το ολόγιομο φεγγάρι. 

Και την ημέρα όμως, ο επισκέπτης απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, κάτω από τον ήλιο και δίπλα στα καταγάλανα και καθαρά νερά της Πλάκας Λιτοχώρου.

Το άρτιο και ευγενικό προσωπικό εξυπηρετεί στο έπακρο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα κράτησης ξαπλώστρας και τραπεζιού στο εστιατόριο.

Δεν χρειάζεται βεβαίως να πούμε ότι τα κορίτσια του βορρά είναι τα ομορφότερα του πλανήτη.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης