Τι να πει κανείς για πιο την κεφάτη παρέα του χειμώνα. Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή στο Vox με το πιο κέφι τους και τα τραγούδια τους κάθε βράδυ ξεσηκώνουν το κοινό. Μαζί τους εμφανίζεται και το αγαπημένο pop συγκρότημα Otherview που δίνει το δικό του παλμό στο πρόγραμμα.

Πολλοί είναι και οι φίλοι των τραγουδιστών από το χώρο της Showbiz που έρχονται να παρακολουθήσουν το μοναδικό πρόγραμμα στο Vox.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Πέμπτη το βράδυ ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος δέχτηκε την πρόσκληση του Χρήστου Μενιδιάτη να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει τις επιτυχίες του, όπως το ”Ποτέ ξανά” και το ”Παιδί γενναίο”, το κοινό τον απόλαυσε και τον καταχειροκρότησε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεύτερη έκπληξη της βραδιάς, ήταν όταν ο Γιώργος Γιαννιάς κάλεσε τον Stan στο στην σκηνή του Vox και εκείνος αφιέρωσε στους συναδέρφους του αλλά και στον κόσμο το καινούριο του τραγούδι ”Όταν αγαπάς” … Δεν παρέλειψε αμέσως μετά να επισκεφτεί στα παρασκήνια την φίλη του Στέλλα Καλλή.

Ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στο VOX σε ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι, χορό και εκπλήξεις!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης