Στην Ελλάδα του σήμερα, οι επιπτώσεις της οικονομικής ύφεσης, της ανεργίας και της συνεχιζόμενης λιτότητας καθιστούν σαφές ότι η φτώχεια και η κρίση δεν κάνουν πλέον διακρίσεις!

Η εμφάνιση της νέας γενιάς αστέγων σηματοδοτεί τη νέα εποχή των πραγμάτων. Το ότι σήμερα έχεις μια οργανωμένη και τακτοποιημένη ζωή δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι και αύριο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναμφίβολα ζούμε σε πολύ δύσκολες εποχές. Δεν υπάρχουν οικονομικοί πόροι και κεφάλαιο οικονομικό, όμως υπάρχουν άλλα εξίσου σημαντικά κεφάλαια. Το ανθρώπινο κεφάλαιο, οι ανθρώπινοι πόροι. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ… Υπάρχουν κοινωνικά κεφάλαια σημαντικά όπως ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη… Το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο για να κλείνεις τα μάτια σου. Μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, αλλά μπορείς να κάνεις και τα πάντα.

Την Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012, σε άκρως εορταστικό καλοκαιρινό κλίμα, 8 μουσικά σχήματα θα τραγουδήσουν για την ελπίδα πως όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο, ακόμα και σε δύσκολες μέρες, όπως αυτές που διανύουμε.

Ένα δυνατό Rock Bay πάρτι θα πραγματοποιηθεί σε έναν πανέμορφο χώρο, το beach bar Bolivar στον Άλιμο. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι αρωγή προς τη μη κυβερνητική οργάνωση ΚΛΙΜΑΚΑ και το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα παίξουν με σειρά οι: Dilemma, Πέτρος Θεοτοκάτος, Ρους, Νίκος Μαϊντάς (πρώην Magic de Spell), Θεοδοσία Τσάτσου, Βασίλης Μπαμπούνης, Flybywire, Remade, Μatisse.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τον Ξενώνα και το Κέντρο Στήριξης Αστέγων της ΚΛΙΜΑΚΑ (τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής ρούχα και παπούτσια κ.λπ.)

BOLIVAR BEACH BAR, http://www.facebook.com/BolivarBeachBar, bolivarbeachbar@yahoo.gr.
Ώρα έναρξης : 21.00
Είσοδος: Τιμής ένεκεν (από 2 ευρώ).

Επιμέλεια: Νικόλας Αρώνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης