Φέτος το φθινόπωρο όλοι θα μιλούν για μερικές πολύ δυνατές συνεργασίες στη νυχτερινή Αθήνα. Πολλά είναι τα ονόματα που θα ανέβουν στην ίδια πίστα, είτε για πρώτη φορά είτε ύστερα από πολλά χρόνια και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες. Από αυτές ωστόσο, θα ξεχωρίσει αναμφίβολα μία. Γιάννης Πλούταρχος Πέγκυ Ζήνα Ποσειδώνιο.

Έχουν βεβαίως συνεργαστεί και στο παρελθόν σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Φέτος στο Ποσειδώνιο, που αποτελεί και το αγαπημένο στέκι του Γιάννη Πλούταρχου, η επιτυχία θα επαναληφθεί και οι καλλιτέχνες θα χαρίσουν στο κοινό αξέχαστες βραδιές μιας και οι δύο καλλιτέχνες, που είναι καλοί συνεργάτες αλλά και φίλοι, θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τους αγαπημένους τους fans.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία δυνατή συνεργασία λοιπόν: Γιάννης Πλούταρχος- Πέγκυ Ζήνα – Ποσειδώνιο.

Σπεύσατε! Από τις 30 Σεπτεμβρίου και έπειτα, ένα από τα πιο μεγάλα σχήματα στην πόλη έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης μια και καλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλούταρχος- Ποσειδώνιο 2016 -17

Ο Γιάννης Πλούταρχος, γι’ ακόμα μία χρονιά πίσω στην έδρα του! Δεν είναι η πρώτη φορά που το Ποσειδώνιο ανοίγει τις πόρτες του με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Πλούταρχο, ο οποίος μάλιστα στο ξεκίνημα της καριέρας του, συγκεκριμένα δύο χρόνια μετά την πρώτη του επιτυχία, εμφανίστηκε στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο, το οποίο έκτοτε εκτίμησε την αξία του νέου τότε καλλιτέχνη και υιοθέτησε τον Γιάννη, κάνοντάς τον το πρώτο όνομα για αρκετές χρονιές.

Ακολούθησε το 2005 μία παύση, η οποία συνεχίστηκε έως το 2015, όταν και επέστρεψε στο αγαπημένο του στέκι για να συνεχίσει την τεράστια επιτυχία της συνεργασίας. Φέτος θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε για ακόμα μία φορά τον Γιάννη Πλούταρχο στο Ποσειδώνιο και μάλιστα παρέα με την αγαπημένη του και αγαπημένη του κοινού, Πέγκυ Ζήνα.

Η επιτυχία θα είναι βέβαιη! Αμέτρητες επιτυχίες, αμείωτο κέφι και πολύ, πολύ διάθεση έρχονται να ολοκληρώσουν το ήδη εξαιρετικό πλαίσιο, που είναι η συνεργασία δύο τόσο μεγάλων ονομάτων της νύχτας.

Πλούταρχος Ζήνα επιστρέφουν και πάλι μαζί στην πίστα και μας υπόσχονται βραδιές μοναδικές, υπό τη μουσική υπόκρουση των μεγαλύτερων επιτυχιών τους.

Πλούταρχος –  Ζήνα – Ποσειδώνιο Χειμώνας  2016 – 17

Τα λόγια είναι περιττά για να χαρακτηρίσουμε την Πέγκυ Ζήνα, η οποία ήδη μετρά δύο δεκαετίες επιτυχίας στο δυναμικό της. Είναι μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του ελληνικού λαϊκού στερεώματος και οι πολυάριθμες συνεργασίες της με δυνατά ονόματα, επιβεβαιώνει την αξία της.

Φέτος θα την απολαύσουμε μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο σε ένα από τα πιο επιτυχημένα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, το Ποσειδώνιο, που φέτος το φθινόπωρο θα αγκαλιάσει το κοινό του με τους δυο αυτούς καλλιτέχνες.

 Οι δύο τραγουδιστές, έχουν εμφανιστεί ξανά μαζί και η συνεργασία τους στο παρελθόν ήταν εξαιρετική. Φέτος αναμένεται πιο ξεχωριστή αφού οι δύο καλλιτέχνες ωριμάζοντας γίνονται ολοένα και καλύτεροι.

Περιμένουμε, αφού ανοίξουν οι πύλες του Ποσειδωνίου να έρθει η επιτυχία τις πρώτες κιόλας μέρες. Άλλωστε, είναι σπάνια μια ανάλογη συνάντηση και αποτελεί μια από τις ευκαιρίες που δίνονται σπάνια αλλά και ένα σχήμα που κανείς δεν πρέπει να χάσει.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη συνύπαρξη αυτή που έρχεται να ταράξει μια και καλή τα νερά της διασκέδασης στην πόλη της Αθήνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης