Ένα από τα πιο ξεχωριστά μουσικά γεγονότα της σεζόν αποτελεί η συνύπαρξη στη σκηνή του Frangelico του Σταμάτη Γονίδη, Σάκη Αρσενίου και Ελένης Χατζίδου.

Οι τρεις αγαπημένοι λαϊκοί τραγουδιστές, ανέλαβαν τη σκυτάλη από τους Αντύπα, Χρήστο Μενοδιάτη και Βασιλική Νταντά, και από τις αρχές Μαρτίου προκαλούν τον απόλυτο πανικό κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Frangelico, Γονίδης, Αρσενίου, Χατζίδου ενώνουν τις δυνάμεις τους και απογειώνουν για τα καλά το κέφι στην πρωτεύουσα αυτή τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Η συνέχεια αναμένεται πράγματι εντυπωσιακή!

Σταμάτης Γονίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συστάσεις για τον Σταμάτη Γονίδη είναι πραγματικά περιττές. Εδώ και πολλές δεκαετίες παραμένει ακάθεκτα στην κορυφή, έχοντας ένα από τα πιο φανατικά κοινά που μπορεί να έχει Έλληνας καλλιτέχνης και τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα φανατικά. Και πώς θα μπορούσε να μην τον ακολουθήσει και στο Frangelico λοιπόν; Η περσινή του συνεργασία με το κέντρο, όταν ανέβηκε εκεί μαζί με τον Χρήστο Χολίδη, στέφθηκε με επιτυχία και δεν θα μπορούσε να μην συνεχιστεί. Γι’ αυτό και φέτος τον βλέπουμε με Σάκη Αρσενίου Ελένη Χατζίδου στο ίδιο ακριβώς ραντεβού!

Σάκης Αρσενίου

Από το 2007 που ξεκίνησε την πορεία του στη νύχτα της Αθήνας, ανέβηκε σε μία μεγάλη και αγαπημένη πίστα, εκείνη του Caramela. Η πίστα αυτή ανέδειξε τον Σάκη Αρσενίου και εκείνος παρέμεινε πιστός στο κέντρο όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, φέτος, έφτασε η στιγμή οι δρόμοι τους να χωρίσουν έστω και για λίγο. Ο λαϊκός τραγουδιστής ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πίστα του Frangelico, δοκιμάζει τη δύναμή του στο επόμενο επίπεδο και φυσικά τα πηγαίνει περίφημα. Συνεργάζεται επίσης για πρώτη φορά με τους Ελένη Χατζίδου Σταμάτη Γονίδη και όλοι μαζί εκτοξεύουν το κέφι την άνοιξη 2016.

Ελένη Χατζίδου

Το 2006 μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story 4 και έκτοτε οι συνεργασίες επί σκηνής με τους μεγαλύτερους εκπροσώπους του λαϊκού τραγουδιού, όπως ο Νίκος Βέρτης, ξεκίνησαν με ασταμάτητο ρυθμό. Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία για την Ελένη Χατζίδου, ήρθε μόλις το 2012, με την κυκλοφορία του τραγουδιού «Χειρότερη», που ήρθε να εκτοξεύσει την μέχρι τότε πορεία της. Η δισκογραφική επιτυχία ακουγόταν ασταμάτητα παντού και οι μετοχές της Ελένης Χατζίδου ανέβηκαν κατακόρυφα μόλις σε λίγο καιρό. Ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Αντύπας, ο Στέλιος Ρόκκος είναι μερικά μονάχα από τα ονόματα που έχει συνεργαστεί. Την άνοιξη 2016 βλέπουμε την Ελένη Χατζίδου σε μία νέα συνεργασία έκπληξη. Εκείνη με Γονίδη Αρσενίου Frangelico αναλαμβάνουν να απογειώσουν τα βράδια μας και να μας χαρίσουν άκρως ανεβαστικές βραδιές.

Frangelico άνοιξη 2016

Περισσότερα από δέκα χρόνια στεγάζεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος 35 το αγαπημένο στέκι της Αθήνας και φυσικά έκτοτε έχει μετρήσει πολλές και τεράστιες επιτυχίες στη νυχτερινή διασκέδαση, κρατώντας κάθε φορά τα ηνία στο χάρτη της πόλης. Μάλιστα, το Frangelico έχει χαρακτηριστεί ως ο «ναός της διασκέδασης» και όχι άδικα, αφού εξ αρχής, αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα σημεία συνάντησης των μεγαλύτερων γλεντζέδων της πόλης, με προγράμματα που κρατούν πάντοτε μέχρι πρωίας και φιλοξενώντας στην πίστα του μερικά από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα του λαϊκού τραγουδιού. Ανάμεσα σε αυτά, ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Αντρέας Στάμος, ενώ με τους περισσότερους έχει μετρήσει μακροχρόνιες συνεργασίες. Ο Χρήστος Μενιδιάτης ένας από αυτούς, αφού ανεβαίνει συνεχώς στην πίστα του με τελευταία συνεργασία μόλις τον χειμώνα αυτόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης