Πέμπτη, 19 Απριλίου και όλοι οι δρόμοι οδήγησαν στην πρεμιέρα του Νίκου Βέρτη στο κατάμεστο Fantasia! Δύο μήνες μετά την πολύ επιτυχημένη σεζόν με τις πολλές παρατάσεις και ένα πρόγραμμα που κράτησε για περισσότερο από 8 μήνες, ο Νίκος Βέρτης επέστρεψε δυναμικά στη νυχτερινή ζωή, στα ίδια μέρη και υποδέχεται το καλοκαίρι στο ανανεωμένο Fantasia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Βέρτης στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, πιο ανανεωμένος και κεφάτος από ποτέ, έκανε τη διαφορά και απέδειξε για άλλη μια φορά πώς στήνεται ένα πρόγραμμα διατηρώντας το κέφι του κοινού αμείωτο, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Highlight της βραδιάς το video wall με τη χορωδία των παιδιών από την «Κιβωτό του Κόσμου» να τραγουδάνε παρέα με τον Νίκο Βέρτη το «Αν είσαι ένα Αστέρι»! Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν με τους τυμπανιστές να ανεβαίνουν στη στρογγυλή πίστα και να εντυπωσιάζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Κωνσταντίνα Σαμαρά, ο Δήμος Μπέκε, ο Θανάσης Βασιλάκης, η Μαριάννα Γερασιμίδου, η Athena, η Μαρίνα Χανδρή και μια πλειάδα νέων καλλιτεχνών υποδέχθηκαν το κοινό με ένα κεφάτο και εκρηκτικό λαϊκό πρόγραμμα.

Το μαγαζί ήταν ασφυκτικό γεμάτο, ενώ μέσα στους θαμώνες εντοπίσαμε τον Κωνσταντίνο Ρήγο, τον Κώστα Καραφώτη, τον Τρύφωνα Σαμαρά, τον Κώστα Φραγκολιά και πολλούς άλλους να γίνονται όλοι μια παρέα.

Το πρόγραμμα τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες, με το μαγαζί κατάμεστο από κόσμο να χορεύει ασταμάτητα τις επιτυχίες του Νίκου Βέρτη, σφραγίζοντας έτσι τα βράδια της νυχτερινής μας διασκέδασης!

Fantasia
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμή Φιάλης: απλή 170€ / special 190€
Τιμή ποτού: 15€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης