Με ήχους που παραπέμπουν στα σημαντικότερα τραγούδια της σύγχρονης μουσικής σκηνής, αλλά και στους σπουδαίους λαϊκούς συνθέτες των προηγουμένων δεκαετιών, έχοντας στις «αποσκευές» του μερικές από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες των τελευταίων ετών, ο Δημήτρης Γιώτης από την Κυριακή 14 Οκτώβρη μάς ταξιδεύει στον όμορφο κόσμο της ελληνικής μουσικής μέσα από έναν κύκλο ζωντανών εμφανίσεων στο «Sυνεργείο».

Ο ερμηνευτής θα μοιραστεί τη σκηνή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος από τις 18.00 το απόγευμα θα βρίσκεται στα Decks, όπου θα μας μεταφέρει τις πιο όμορφες ελληνικές και ξένες μελωδίες των τελευταίων δεκαετιών.
«Θα είναι ένα πρόγραμμα γεμάτο χαρά, έχοντας ως μόνο στόχο, με τη συνδρομή των σπουδαίων τραγουδιών του παρελθόντος, αλλά και των ωραιότερων σύγχρονων τραγουδιών να διασκεδάσουμε ουσιαστικά το κοινό. Χαίρομαι που θα βρεθούμε στην ίδια σκηνή με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γιατί τον εκτιμώ πολύ» τονίζει ο ερμηνευτής, ο οποίος από τις 14 Οκτώβρη και για τους επόμενους μήνες θα φέρει τον πιο μελωδικό αέρα στον μουσικό χώρο της Νέας Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης