Νίκος Οικονομόπουλος Θέα, ένα από τα πιο κλασικά σχήματα της Αθήνας που έχουμε λατρέψει ετοιμάζεται να κάνει για ακόμα μία σεζόν την εμφάνισή του στην πόλη.

Το χρυσό δίδυμο της επιτυχίας μετρά αισίως τη δέκατη σεζόν επιτυχίας του, συνεχίζοντας ακάθεκτοι τη συνεργασία τους που έχει καταπλήξει. Νίκος Οικονομόπουλος και Στέλλα Καλλή αναλαμβάνουν τη σκυτάλη από τη Δέσποινα Βανδή και τον Χρήστο Xoλίδη και ετοιμάζονται να κλείσουν το καλοκαίρι αυτό με τον πιο απογειωτικό τρόπο διασκέδασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης ανεβαίνει για ακόμα μια σεζόν στην αγαπημένη του πίστα και ετοιμάζεται να απογειώσει το κέφι για ακόμα μια χρονιά κάθε Παρασκευή και Σάββατο έτσι όπως μόνο αυτός ξέρει.

Από τέλη Αυγούστου, Οικονομόπουλος Θέα Καλλή θα είναι ο πιο hot προορισμός διασκέδασης αναμφίβολα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το πρώτο μεγάλο ραντεβού με το κοινό τους, στις 26 Αυγούστου.


ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συστάσεις είναι περιττές για τον Νίκο Οικονομόπουλο μιας και πια ο καλλιτέχνης μετρά μία δεκαετία παρουσίας στη δισκογραφία και κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο καλλιτέχνης γεμίζει πάντοτε ασφυκτικά τα μαγαζιά όπου εμφανίζεται και αποτελεί εγγύηση επιτυχίας τόσο για το Fever, τον χειμώνα, όσο και για το Θέα το καλοκαίρι. Νίκος Οικονομόπουλος Θέα έχουν πια συνδέσει τα ονόματά τους και διαγράφουν μία ξέφρενη πορεία επιτυχίας που κανένα σχήμα της πόλης φαίνεται να μην μπορεί να ανακόψει.

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΛΗ ΘΕΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Η Στέλλα Καλλή τη φετινή χρονιά βρίσκεται ομολογουμένως στα καλύτερά της. Η διάσημη καλλιτέχνιδα, ύστερα από χρόνβια πορείας στη ζωντανή διασκέδαση κυκλοφόρησε τον πρώτο τη ολοκληρωμένο δίσκο σε συνεργασία με τον Γιώργο Θεοφάνους, κάνοντας ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

Οι μετοχές της στη νύχτα ανέβηκαν ακόμα περισσότερο και τον περασμένο χειμώνα την είδαμε στην πίστα του Vox με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Και τώρα, οι μεγάλες συνεργασίες συνεχίζονται για την ίδια. Καλλή Οικονομόπουλος συνεργάζονται για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι.

ΘΕΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Από τις αρχές των 00s, που έκανε την εμφάνισή του στην Αθήνα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στη διασκέδαση της παραλιακής και όχι άδικα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το Θέα ξεκίνησε μία μακροχρόνια συνεργασία με τον Νίκο Οικονομόπουλο που συνεχίζει ασταμάτητα μέχρι και σήμερα.

Από 2006, που ο καλλιτέχνης ανέβηκε για πρώτη φορά στην πίστα του, μέχρι και σήμερα, ο Νίκος Οικονομόπουλος αποτελεί ένα σταθερό χαρτί επιτυχίας για το κέντρο. Τον άσο στο μανίκι του που κάνει πάντα τις εμφανίσεις του μέσα στο καλοκαίρι. Τον Νίκο Οικονομόπουλο έχουμε δει στο πλευρό πολλών καλλιτεχνών στην πίστα αυτή.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Θάνος Πετρέλης, η Λένα Παπαδοπούλου είναι μονάχα ελάχιστοι από όλους όσοι πέρασαν από το πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα ωστόσο με αυτά τα σχήματα έχουμε δει και άλλα στην πίστα αυτή, όπως εκείνο που άνοιξε το περσινό καλοκαίρι και δεν είναι άλλο Βανδή- Ρόκκος, ενώ και φέτος η τελευταία βρέθηκε για λίγο στην πίστα αυτή ξανά, συνοδευομένη από τον Χρήστο Χολίδη. Η συνεργασία αυτή δεν απέδωσε τα αναμενόμενα αποτελέσματα και κάπως έτσι το σχήμα κατέβηκε νωρίτερα.

Για κρατήσεις και τιμές φιάλης επισκεφθείτε την σελίδα Θεα Live Οικονομοπουλος 2016.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης