COCKTAILS’ PREPARATION:
1. Leblon:
· 70ml Appleton White
· 20ml Pamplemousse Rose
· 10ml fresh lime juice
· 1 tea-spoon of lemon curd
· 1 table-spoon of citrus-sorbet
· 8 fresh luiza leaves
”Ανακινήστε όλα τα υλικά μαζί με πάγο και σουρώνετε σε ένα παγωμένο ποτήρι μαρτίνι.
Γαρνίρετε με μια φέτα lime και φρέσκα φύλλα luiza”
2. Tucano:
· 40ml Sobieski vodka vanilla
· 20ml Gabriel Boudier crème de fraise
· 20ml liqueur μαστίχα
· 10ml fresh lime juice
· 1 fresh Madagascar vanilla stick
· 2 small watermelon pieces
· 5-6 basil leaves
”Τοποθετήστε τα δύο κομμάτια του καρπουζιού σε ένα σέικερ τύπου Boston και πιέστέ τα με δύο τρία φύλλα βασιλικού. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακινήστε δυνατά, σερβίρετε σε ένα ποτήρι τύπου hurricane. Γαρνίρετε με φρέσκια βανίλια Μαδαγασκάρης, δύο ή τρία φύλλα βασιλικού και φρέσκο πιπέρι”.