Σάντος: «Είμαι χαρούμενος και για τους Έλληνες που με υποστήριξαν»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016, 05:00
Σάντος: «Είμαι χαρούμενος και για τους Έλληνες που με υποστήριξαν»
«Είμαι πολύ χαρούμενος για την οικογένειά μου, για τους παίκτες μου και για τους Έλληνες που με υποστήριξαν. Με υποστήριξαν πολλοί, ακόμη και στο στάδιο. Η σκέψη μου πάει και σε αυτούς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια της συνέντευξής Τύπου μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Ουαλία που έφερε την Πορτογαλία στον τελικό του Euro 2016.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ανέλαβα ήταν να βρεθούμε στον τελικό και έγινε. Είχα πει στους παίκτες μου τότε πως θα είμαστε στον τελικό. Πολλοί από αυτούς είναι και σήμερα εδώ και φθάσαμε στον στόχο μας. Είμαστε μια ενωμένη ομάδα και τα καταφέραμε. Το αξίζαμε. Είναι ο πρώτος τελικός στην καριέρα μου. Θέλουμε τη νίκη για να δώσουμε μια μεγάλη χαρά στους Πορτογάλους. Ο στόχος μας δεν είναι να παίξουμε στον τελικό, αλλά να νικήσουμε στον τελικό» υποστήριξε.

«Μπορεί για κάποιους να μην είμαστε η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά όλοι ξέρουν πως δεν είναι εύκολο να νικήσεις την Πορτογαλία. Αποφεύγουμε τις εκπλήξεις στην άμυνά μας και σήμερα σκοράραμε δύο φορές. Άρα το πλάνο μας πέτυχε απόλυτα. Η Πορτογαλία προσπαθεί να παίξει πάντα καλό ποδόσφαιρο, αλλά για μένα πρέπει πάντα να προσέχουμε τι δεν πρέπει να κάνουμε» πρόσθεσε.
«Ο τελικός δεν είναι για να επιλέξεις αντίπαλο, αλλά για να νικήσεις» κατέληξε.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016, 05:11