Η φρίκη κυριαρχεί εκ νέου στη μεγαλόνησο μετά από την ανακάλυψη από ομάδα δυτών ακόμη μίας βαλίτσας στον βυθό της Κόκκινης Λίμνης, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περιέχει πτώμα δεμένο πισθάγκωνα και σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.

Εικάζεται χωρίς ωστόσο να έχει ταυτοποιηθεί το DNA πως πρόκειται για το πτώμα της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ, που είναι το έκτο θύμα του serial killer της Κύπρου «Ορέστη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η βαλίτσα βρέθηκε από δύτη της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, στο πλαίσιο ερευνών για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία ο 35χρονος αξιωματικός του στρατού, που τελεί υπό κράτηση για διερεύνηση σειράς δολοφονιών γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ομολόγησε ότι τοποθέτησε ένα από τα θύματα του και την πέταξε στη λίμνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Βρέθηκε μια βαλίτσα στη λίμνη, και, σύμφωνα με μια πρώτη εξέταση, περιέχει κάτι που μοιάζει να είναι ένα πτώμα σε αποσύνθεση», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

«Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη (…) Θα προχωρήσουμε τώρα στην ταυτοποίηση της σορού», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε ότι γίνονται μεγάλες προσπάθειες από όλους, τόσο από την ανακριτική ομάδα, όσο και από την Πυροσβεστική ή άλλες ομάδες των επιχειρήσεων.

 

Την ίδια ώρα, οι ανακριτές της υπόθεσης ψάχνουν άλλες τρεις γυναίκες με τις οποίες συνομιλούσε ο «Ορέστης».

Από την πρώτη στιγμή του εντοπισμού της βαλίτσας, στο σημείο βρέθηκαν μέλη του ΤΑΕ και ιατροδικαστές. 

Υπενθυμίζεται ότι οι προηγούμενες έρευνες στην περιοχή έφεραν στην επιφάνεια δύο βαλίτσες όπου μέσα υπήρχαν οι σοροί δύο ατόμων που πιστεύεται ότι ανήκουν στην Livia Florentina Bunea και την κόρη της Elena.

Σύμφωνα με τα όσα είχε καταθέσει ο 35χρονος στη λίμνη εκτός από την Livia και την μικρή Elena είχε πετάξει και την Maricar Valdez Arquiola.

Διαβάστε επίσης: Serial killer: Εντοπίστηκε και τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη

Πηγή: philenews.com, ΚΥΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης