Ανατροπή δεδομένων προκύπτει στην υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο από τα όσα υποστήριξε ο 33χρονος που συνελήφθη την Τετάρτη στην Κύπρο. 

Ο συλληφθείς φαίνεται να παραδέχθηκε την εμπλοκή του στον φόνο και να υποστήριξε ότι ήταν κάτι το οποίο σχεδίαζε επί πέντε χρόνια. Ανακρινόμενος προφορικά, δήλωσε ότι θέλει να πει όσα γνωρίζει και ότι ξέρει τα πάντα αλλά και το κίνητρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 33χρονος ανέφερε στους ανακριτές ότι το 2012 είχε πάει στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου για να κάνει κάποιες δουλειές.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ δήλωσε στο δικαστήριο ότι ο ύποπτος πρόσφατα είπε σε συγκεκριμένο πρόσωπο ότι εντός ημερών θα γινόταν πλούσιος με μια δουλειά, ενώ υποστήριξε ότι θα είχε βοήθεια από μέσα.  

Όπως μεταδίδει ο «Πολίτης», ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγμα DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Στο σπίτι των δύο θυμάτων εντοπίστηκε και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία ο 33χρονος παραδέχθηκε προφορικά ότι ανήκουν στον ίδιο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή και, όπως διαπιστώθηκε, φέρει εκδορές που χρονολογούνται από πέντε μέχρι επτά ημέρες.

Τον ύποπτο παρουσίασε στο δικαστήριο ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Κουμέτος Κουμέτου, ο οποίος είπε ότι στις 19/4/2018 ελήφθη πληροφορία στο ΚΕΜ ότι στην οδό Zαλόγγου υπήρχαν τραυματισμένα δύο πρόσωπα. Στο σημείο μετέβη η αστυνομία, η οποία εντόπισε στο υπνοδωμάτιο μαχαιρωμένους έναν άνδρα και μία γυναίκα. Ο άνδρας βρισκόταν μπρούμυτα στο πάτωμα και η γυναίκα στο κρεβάτι.

Ο κ. Κουμέτος είπε επίσης ότι στη 01.35 το ανήλικο παιδί της οικογένειας μετέβη σε γειτονικό σπίτι και είπε ότι δύο πρόσωπα εισήλθαν στο σπίτι και σκότωσαν τους γονείς του. Συγκεκριμένα, το παιδί ανέφερε ότι στις 22.30 άκουσε τη μητέρα του να κλαίει, αλλά δεν κατάλαβε αν ήταν αλήθεια ή αν έβλεπε όνειρο.

Εκείνη τη στιγμή τον πλησίασε ένα πρόσωπο που δεν φορούσε κουκούλα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στο κρεβάτι, και του είπε ότι σκότωσε τους γονείς του. Τον ρώτησε πού είναι τα χρήματα και τον πήρε κάτω στην κουζίνα, όπου είδε και ένα άλλο άτομο με κουκούλα. Ακολούθως ο ένας εκ των δύο τον οδήγησε στο κελάρι, απ’ όπου κατάφερε να διαφύγει αφαιρώντας φυλλαράκια και τραυματίζοντας τα χέρια του. 

Ο 33χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση. 

Με πληροφορίες από τον Πολίτη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης