Τα έχουμε δει όλα και έχουμε ακούσει τα πάντα. Αλλά παραίτηση μέλλοντος πρωθυπουργού, έστω και του Ψευδοκράτους στα Κατεχόμενα της Κύπρου, λόγω… αυνανισμού σε δημόσια θέα, μέσω του Διαδικτύου, πραγματικά είναι πρωτοφανής εξέλιξη!

Πρόκειται για τον Τουρκοκύπριο πολιτικό  Ερσάν Σανέρ. Το βράδυ της Τρίτης κυκλοφόρησε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο, που δείχνει τον Τουρκοκύπριο αξιωματούχο να αυνανίζεται, παρακολουθώντας μια γυναίκα με τα εσώρουχα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς και κανείς δεν θα μπορούσε να ανεχθεί κάτι τέτοιο – ούτε καν ο Ερντογάν, του οποίου πνευματικό τέκνο είναι ο φιλόδοξος Τουρκοκύπριος πολιτικός.

Το βίντεο διέρρευσε ο γνωστός αρχιμαφιόζος που Σεντάτ Πεκέρ, που έχει διαφύγει στον Περσικό Κόλπο και εκθέτει κατά περιόδους το καθεστώς Ερντογάν, του οποίου υπήρξε πιστός εκτελεστής παράνομων δραστηριοτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων, που θα παρασύρει πολλούς τοπικούς παράγοντες στα Κατεχόμενα – ιδιαίτερα δε στο στενό περιβάλλον των οπαδών του Ταγίπ Ερντογάν.

Σημειώνεται ότι ο Ερσάν Σανέρ σε 10 μέρες θα παρουσιαζόταν ως ο εντεταλμένος από τον Ταγίπ Ερντογάν νέος πρωθυπουργός των Κατεχομένων, αφού, ως γνωστόν, η μέχρι πρόσφατα κυβέρνηση συνασπισμού του ψευδοκράτους υπέβαλε την παραίτησή της. 

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ:

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης