Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο Νταβίντ Σασόλι εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος υπέγραψε, σήμερα, το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του μέχρι πρότινος προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ανοίχθηκε στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «το Σπίτι της Ευρώπης», στη Λευκωσία.

Στο μήνυμά του ο κ. Αναστασιάδης έγραψε: «Εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού της Κυπριακής Δημοκρατίας εκφράζω βαθιά συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είχα το προνόμιο να γνωρίσω τον Νταβίντ Σασόλι και να εργαστώ μαζί του και πάντοτε θα τον θυμάμαι ως έναν εξαίρετο Πρόεδρο, έναν αφοσιωμένο Ευρωπαίο ηγέτη και ένα άνδρα με όραμα και αρχές που ποτέ δεν σταμάτησε να εργάζεται άοκνα για μια δημοκρατική, ενωμένη, αποτελεσματική και ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η Κύπρος και η Ευρώπη έχουν χάσει έναν καλό φίλο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια και τους οικείους του, όπως και με τον λαό της ιδιαίτερης του πατρίδας, της Ιταλίας. Αντίο αγαπητέ Πρόεδρε και Φίλε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης