Άστατος με έντονα καιρικά φαινόμενα αναμένεται ο καιρός το Σαββατοκύριακο στην Κύπρο, με σταδιακή βελτίωση από τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου, σήμερα το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή κυρίως στα βορειοδυτικά. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δεν αποκλείεται να σημειωθεί χαλαζόπτωση.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και πιθανό χαλαζόπτωση.

Την Κυριακή νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σάββατο και σταδιακή άνοδο από την Κυριακή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης