Στη λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο εντοπίστηκε, ύστερα από πολλές εβδομάδες αναζήτησης, η σορός της 6χρονης Σιέρα, ενός εκ των επτά θυμάτων του 35χρονου καθ΄ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά.

Στο σημείο σπεύδουν ιατροδικαστές και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη σορό της μικρής Σιέρα, που ήταν τυλιγμένη σε σεντόνι, εντόπισε δύτης, ενώ πάνω στη σορό υπήρχε δεμένο τσιμεντομπλόκ, όπως ακριβώς είχε περιγράψει στις καταθέσεις του ο δράστης.

«Είμαι ικανοποιημένος και συγκινημένος», δήλωσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, επιβεβαιώνοντας την ανεύρεση της σορού της μικρής Σιέρα.

Με την ανεύρεση της σορού της 6χρονη κλείνει ουσιαστικά ο κύκλος της μακάβριας αναζήτησης των θυμάτων, καθώς έχουν εντοπιστεί οι σοροί και των επτά θυμάτων του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα είχε δοθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το πράσινο φως από το Τμήμα Υδάτων για άντληση ποσότητας νερού από τη λίμνη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες. Η εξέλιξη που προέκυψε με την ανεύρεση της σορού ματαιώνει τελικά τα σχέδια για μερικό άδειασμα της λίμνης, καθώς αυτό δεν χρειάζεται να γίνει πια.

Πηγή: philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης