«Γυαλιά καρφιά» τα έκανε 40χρονος πολίτης στο Γραφείο των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λεμεσό, επειδή όπως ανέφερε του έκοψαν το δημόσιο βοήθημα.

Συγκεκριμένα ο 40χρονος άνδρας εισήλθε γύρω στις 09.30 το πρωί στο Γραφείο Ευημερίας ζητώντας εξηγήσεις αναφορικά με την απόφαση των αρμοδίων αρχών για διακοπή της καταβολής δημόσιου βοηθήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι λειτουργοί, φέρεται να του εξήγησαν ότι δεν δικαιούται δημόσιο βοήθημα λόγω του γεγονότος ότι διατηρεί αποταμιεύσεις σε τράπεζα.

Ο 40χρονος εξαγριωμένος άρχισε να σπάει αντικείμενα και να ρίχνει χαρτιά στο πάτωμα, τραυματίζοντας ελαφρά υπάλληλο του Γραφείου η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλο που κλήθηκε η αστυνομία στο χώρο, ο άνδρας «έγινε καπνός» και πλέον αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψής του.

Σημειώνεται, ότι πρόσφατα οι υπάλληλοι του εν λόγω Γραφείου έστειλαν γραπτή επιστολή μέσα από την οποία ζητούσαν αστυνόμευση του κτιρίου και όπως ανέφεραν συζήτησαν ήδη με τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας, ο οποίος ανέλαβε να λύσει το πρόβλημα.

Υπενθυμίζεται, εξάλλου, ότι πριν από ένα περίπου μήνα, γυναίκα μπήκε στο Γραφείο Ευημερίας στην Λάρνακα με όπλο ζητώντας από την υπάλληλο υποδοχής να δει την Διευθύντρια του Γραφείου προκειμένου να της δώσει χρήματα γιατί όπως ανέφερε, δεν είχε καθόλου. Μία μέρα μετά την «εισβολή» της γυναίκας στο γραφείο, το προσωπικό των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας πραγματοποιήθηκε, σε παγκύπρια βάση, αυθόρμητη ημίωρη στάση εργασίας.

Πηγή: sigmalive.com/ philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης