Τον νέο του τετράποδο φίλο υποδέχτηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο ο Νίκος Αναστασιάδης, εφτά μήνες μετά το χαμό του αγαπημένου του Λίο.

Ο Πρόεδρος υιοθέτησε τον νέο του τετράποδο φίλο από τον Οργανισμό Διάσωσης και Προστασίας Ζώων «Άργος». Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος ανέφερε ότι μετά τον χαμό του «Λίο» χρειαζόταν ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ξεπεράσει την απώλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, όμως, θα έχει στη συντροφιά του έναν πιστό φίλο, όπως είπε, «τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου».

Ο Πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι ο σκύλος πλέον μετονομάζεται σε «Φριντ», από τα μεγάλα χρυσά του φρύδια. Το όνομα που έφερε μέχρι τώρα το όμορφο σκυλάκι ήταν Λένι, γι’ αυτό και αλλάζει, όπως είπε ο Πρόεδρος, «προς αποφυγή παρεξηγήσεως».


Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τόνισε ότι «αναγιώθηκε με σκυλιά», αποκαλύπτοντας μία άγνωστη μέχρι τώρα ιστορία. Όταν έφυγε ο πατέρας του Προέδρου, το κατοικίδιο που είχαν στο πατρικό του, δεν επέτρεπε σε κανέναν για πέντε χρόνια να αγγίξει το μπαστούνι του θανόντος. Και μόνο αυτή η ενέργεια του ζώου, αποδεικνύει την πίστη τους προς τον άνθρωπο είπε ο Πρόεδρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο εάν ο σκύλος θα ψηφίσει Αναστασιάδη στις επερχόμενες Προεδρικές Εκλογές, ο Πρόεδρος απάντησε ότι ο «Φριντ» είναι μόλις 6 μηνών και δεν έχει ακόμα εκλογικό βιβλιάριο.
Τέλος, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα καταφύγια ζώων για τη συνεισφορά τους στην κοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης