Ο Κύπριος επιχειρηματίας Αλέξης Μαυρομιχάλης, έδωσε τη δική του εκδοχή στους ανακριτές, σε ό,τι αφορά τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του επιχειρηματία Φάνου Καλοψιδιώτη.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο τη Δευτέρα, ο Μαυρομιχάλης κλήθηκε να δώσει κατάθεση ελέω των ισχυρισμών ότι οι δράστες του άγριου φονικού της Αγίας Νάπας (23/06) είχαν ως στόχο και τον ίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος φέρεται να είπε στους ανακριτές τα δυο ονόματα που υποψιάζεται. Πρόκειται για γνωστά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Λευκωσίας και φέρονται να έχουν επαγγελματικές φιλονικίες με τον προαναφερθέντα.

Όταν του ζητήθηκε να αναφέρει γιατί πιστεύει ότι τα δυο αυτά πρόσωπα ήταν οι ηθικοί αυτουργοί, ανέφερε πως δεν έχει στοιχεία, αλλά πρόκειται για δική του πεποίθηση με βάση αυτά που γνωρίζει.

Εξάλλου, για τα ίδια πρόσωπα μίλησε προηγουμένως στους ανακριτές ο 32χρονος Πάμπος Ανδρέου, ισχυριζόμενος ότι αυτοί οι δυο κατεύθυναν τον Μάριο Χριστοδούλου, άλλως «Μπένη». Σημειώνεται ότι ο Ανδρέου, βάσει των μέχρι τώρα πληροφοριών, θα είναι μάρτυρας κατηγορίας. Ο 32χρονος παραδέχθηκε πως ήταν αυτός που ανέλαβε τη μεταφορά των δραστών στο χώρο όπου διαπράχθηκαν οι δολοφονίες, αλλά και τη φυγάδευσή τους από την σκηνή του εγκλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άγριο φονικό είχε ως θύματα τον επιχειρηματία Φάνο Καλοψιδιώτη, το στέλεχος του Γραφείου Συλλογής Πληροφοριών της Αστυνομίας, Ηλία Χατζηευθυμίου, τη σύζυγο του τελευταίου Σκεύη Χατζηευθυμίου και τον εκ των δραστών, Jani Vogli.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.tothemaonline.com/egklima/2016/07/18/alexoyi-kalopsidiotis-martiria/

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης