«Δεν είμαι εξ εκείνων που πιστεύουν στο τέλειο έγκλημα, γι’ αυτό αισιοδοξώ ότι στο τέλος της ημέρας η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί. Πρέπει να εξιχνιαστεί» δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, επιχειρώντας να βάλει τέλος στην έντονη φημολογία γύρω από το στυγερό έγκλημα στο Στρόβολο και καλώντας τον κόσμο να δείξει εμπιστοσύνη στις Αρχές σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Αντιτρομοκρατικής Άσκησης «ΤΡΙΤΩΝ» στη Μαρίνα Λεμεσού, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι η αστυνομία έχει απαντήσεις για όλα γύρω από την υπόθεση του διπλού φονικού, υπογραμμίζοντας ότι η ανακριτική ομάδα έχει ενισχυθεί και πως οι Αρχές εργάζονται μεθοδικά, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό για να εξιχνιάσουν αυτήν την πολύ σοβαρή υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, τόνισε ότι ο ίδιος προσωπικά έχει εμπιστοσύνη στους ανακριτές, ενώ δήλωσε ότι από πλευράς αστυνομίας έχει επιστρατευθεί το καλύτερο υλικό για να προχωρήσει με τις έρευνες.

Κληθείς να σχολιάσει την έντονη φημολογία γύρω από το διπλό φονικό υπογράμμισε ότι «εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε τη φημολογία, το δεύτερο είναι ότι δεν θα έλεγα ότι ακούμε συνεχώς επικρίσεις. Ακούμε και θετικά και αρνητικά, απαντούμε στην κριτική και απορρίπτουμε την οποιαδήποτε κριτική, γιατί, επαναλαμβάνω, η αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά τι κάνει. Εμπιστευτείτε μας, σας λέω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο και κάποια μεμονωμένα περιστατικά και μεμονωμένες επικρίσεις τις αντικρούουμε, αλλά -αντιλαμβάνεστε- δεν μπορούμε να βγούμε ανοιχτά και να απαντήσουμε, γιατί έχουμε απαντήσεις σε όλα».

Για τη ματωμένη πιτζάμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη ματωμένη πιτζάμα του 15χρονου, ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε ότι η αστυνομία δεν πρόκειται να αποκαλύψει στοιχεία.

Ιωνάς Νικολάου: Όσο το δυνατό λιγότερο μιλάμε, τόσο το καλύτερο

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωνάς Νικολάου σε δηλώσεις του σχετικά με το διπλό έγκλημα τόνισε ότι «όσο το δυνατό λιγότερο μιλούμε επί του διπλού φονικού, τόσο το καλύτερο».

Πηγή: philenews.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης