Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στη Λευκωσία προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση της δολοφονίας του ζεύγους Χατζηγεωργίου τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος υιός, που είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας με θύματα τους θετούς του γονείς, υποβλήθηκε χθες το απόγευμα σε ιατροδικαστική εξέταση από τρεις ιατροδικαστές, με την παρουσία ψυχολόγου, συγγενικού του προσώπου και δικηγόρου της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε από την Ελληνίδα καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ Χαρά Σπηλιοπούλου και την Ελένη Αντωνίου, οι οποίες αμφότερες εκπροσωπούν τη Δημοκρατία, καθώς και τον ιδιώτη ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη που εκπροσωπεί την οικογένεια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί είχε εξεταστεί ιατροδικαστικά και τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία, όμως τα όποια ευρήματα δεν έγιναν γνωστά, καθώς αποτελούν μέρος του ανακριτικού έργου. Κατόπιν της εξέτασης, η κα Σπηλιοπούλου ζήτησε χρόνο 1-2 ημερών ώστε να υποβάλει την έκθεσή της.

Τα επόμενα βήματα

Στο μεταξύ, η πέμπτη ημέρα από την πρωτοφανή δολοφονία βρίσκει την αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες και τη λήψη καταθέσεων, με το φονικό όπλο ωστόσο (ένα μαχαίρι) να παραμένει ακόμα άφαντο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, γίνεται αξιολόγηση των στοιχείων, τεκμηρίων και καταθέσεων που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής, τα οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τεθούν ενώπιον του γενικού εισαγγελέα, ώστε να καθοριστούν από κοινού τα επόμενα βήματα.

Εν τω μεταξύ, όπως ανακοινώθηκε, η κηδεία του ζεύγους θα τελεστεί την Τρίτη στις 15.30 από τον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού στον Στρόβολο.

Με πληροφορίες από το politis.com.cy

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης