Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ν. Αναστασιάδης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014, 11:55
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Ν. Αναστασιάδης
Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου εισήχθη σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, ύστερα από παρατεταμένη ρινορραγία, πήρε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Στον πρόεδρο Αναστασιάδη χορηγήθηκε η δέουσα ιατρική και φαρμακευτική αγωγή και έλαβε εξιτήριο, ενώ λόγω του ρινορραγικού περιστατικού και της ανάγκης αποφυγής επανάληψης του φαινομένου, με οδηγίες των θεραπόντων ιατρών θα παραμείνει για τις επόμενες 48 ώρες κλινήρης στο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες.

Το περιστατικό ρινορραγίας οφείλεται σε υψηλή υπέρταση.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθείται στενά από θεράποντα ιατρό στις Βρυξέλλες.

Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε ήδη με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Γιόζεφ Ντολ, τους οποίους ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του και για την αδυναμία του να παραστεί στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και στη συνέχεια στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ανέπτυξε σε λεπτομέρεια προς τους δύο συνομιλητές του τις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά την πρόσφατη Σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

Ύστερα από συνεννόηση, οι παρεμβάσεις του Πρόεδρου της Δημοκρατίας θα γίνουν υπό τη μορφή γραπτών αναφορών, οι οποίες θα διανεμηθούν τόσο προς όλους τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο όσο και προς το σύνολο των ηγετών που συμμετέχουν στη Σύνοδο του ΕΛΚ.

Πηγή: phlenews.com
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014, 12:10