Έκλεισαν δρόμοι από τη διάβρωση και τις βροχές στην Πάφο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, 22:14
Έκλεισαν δρόμοι από τη διάβρωση και τις βροχές στην Πάφο
Έντονες βροχοπτώσεις πλήττουν την Επαρχία Πάφου από τις απογευματινές ώρες με αποτέλεσμα πολλοί δρόμοι να είναι κλειστοί ενώ ο δρόμος Μαμωνιών - Αρχιμανδρίτας υπέστη διάβρωση και ήδη η Αστυνομία ενημέρωσε την Επαρχιακή Διοίκηση .

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση του οδικού δικτύου στην Επαρχία Πάφου παρουσιάζει προβλήματα. Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι Κελοκεδάρων - Αμαργέτης και Σαλαμιού - Γαλαταριάς, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, η διέλευση του οποίου είναι επικίνδυνη, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Ξερού τις προηγούμενες μέρες.

Επίσης, ο κύριος δρόμος Μαμωνίων - Αρχιμανδρίτας, παρά το γεφύρι του ποταμού Διαρίζου στα Μαμώνια, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων υπέστη διάβρωση και ως εκ τούτου, είναι επικίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς. Το σημείο έχει σηματοδοτηθεί κατάλληλα.Εξάλλου ο δρόμος Μαντριών - Αγίου Νικολάου είναι κλειστός για όλα τα οχήματα λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών.

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αρκετών περιοχών παρουσιάζει συχνές αλλαγές. Ως εκ τούτου οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Πηγή: pafospress.com

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019, 22:14