«Ο Νίκος Αναστασιάδης δοκιμάστηκε και αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων και της Ιστορίας, ενώ οι προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου αποδεικνύονται επικίνδυνες για το Κυπριακό, και ο πειραματισμός που εισηγείται, θα οδηγήσει σε νέες περιπέτειες τον τόπο και τον αγώνα μας», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία, Σταύρος Μαλάς.

Μιλώντας απόψε σε προεκλογική συναυλία, με τίτλο “Μας ενώνει το αύριο”, ο κ. Μαλάς είπε ότι από την πρώτη μέρα της εκλογής του, εφόσον, το αποφασίσει ο λαός, θα αρχίσει αμέσως νέα προσπάθεια για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό. Μόνο έτσι, πρόσθεσε, θα διασφαλισθεί η κατάργηση των εγγυήσεων και των επεμβατικών δικαιωμάτων της Τουρκίας, θα επιτευχθεί η αποχώρηση των κατοχικών στρατευμάτων και θα ανοίξει ο δρόμος για απαλλαγή της Κύπρου από όλους τους στρατούς, τα συρματοπλέγματα, τα οδοφράγματα και τα ναρκοπέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σταύρος Μαλάς ανέφερε ότι οι ανθυποψήφιοι του, Αναστασιάδης και Παπαδόπουλος, οι οποίοι, όπως είπε, «επί χρόνια εφάρμοζαν από κοινού πολιτική, που πισωγύρισε το βιοτικό επίπεδο μεγάλης μερίδας της κοινωνίας, ισχυρίζονται ότι κατανοούν τα προβλήματα των ασθενέστερων, οικονομικά, πολιτών». Το πόσο ειλικρινείς είναι, δήλωσε, το αφήνει στην κρίση των πολιτών.

Πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα διακυβέρνησης το οποίο προτείνει, είναι «προοδευτικό και ρεαλιστικό» και με την υλοποίησή του επανασχεδιάζεται το αναπτυξιακό μοντέλο του τόπου. Γι αυτό, κατέληξε, η Κύπρος χρειάζεται την πραγματική αλλαγή στη διακυβέρνηση.

Ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, ‘Αντρος Κυπριανού, σε χαιρετισμό του στην συναυλία, την οποία πήραν μέρος γνωστοί τραγουδιστές από την Ελάδα, δήλωσε ότι η Κύπρος «πρέπει να σωθεί από την κατηφόρα, στην οποία τον έριξε η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ». Σίγουρα, πρόσθεσε, η Κύπρος «δεν θα σωθεί από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, έναν πολιτικό με επικίνδυνες θέσεις στο Κυπριακό», σημείωσε ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ. Ο κύριος Κυπριανού είπε ότι η Κύπρος χρειάζεται ένα άνθρωπο, «που θα φέρει την πραγματική αλλαγή και θα εργαστεί σκληρά για απαλλαγή από την απίστευτη διαπλοκή και τη βαθιά διαφθορά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σταύρος Μαλάς, κατέληξε ο κ. Κυπριανού, «είναι η ελπίδα των πολλών και εκείνος που μπορεί να οδηγήσει στην Κύπρο του αύριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης