Η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways έχει θέσει σε πλήρη ισχύ την επέκτασή της στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται να προσθέσει στο δίκτυό της απευθείας πτήσεις από την Πάτρα (αεροδρόμιο Αράξου) και την Αλεξανδρούπολη για τη Λάρνακα.

Σε συνέχεια των ανακοινώσεων που έγιναν πρόσφατα για τη λειτουργία απευθείας πτήσεων από Αθήνα, από τον Δεκέμβριο και από Ιωάννινα προς Λάρνακα, από τις 16 Φεβρουαρίου 2018, τα δύο νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 27 Μαρτίου, με δυο πτήσεις την εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πτήσεις, τόσο από το αεροδρόμιο του Αράξου, όσο και από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης θα αναχωρούν κάθε Τρίτη και Σάββατο και αντίστοιχο πρόγραμμα θα ακολουθήσουμε και από το αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Οι πτήσεις του νέου δρομολογίου θα εκτελούνται από δυο νέα αεροσκάφη Fokker jet που προστέθηκαν πρόσφατα στον στόλο της εταιρείας, που πλέον μετρά συνολικά 4 αεροσκάφη, δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70.

Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αποτελεσματικά, αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης