Ένα δεύτερο πρόσωπο που διαφεύγει της σύλληψης, φέρεται να εμπλέκεται στο φονικό δυστύχημα της περασμένης Τετάρτης στη Λεμεσό, μετά από μαρτυρία που έχει εξασφαλίσει η Κυπριακή Αστυνομία.
  
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Zougla.gr, το CID που χειρίζεται την υπόθεση -μία ομάδα «ειδικών ντετέκτιβ» οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τη διερεύνηση εξαιρετικά σοβαρών περιπτώσεων συμπεριλαμβανομένων αυτών, για τις οποίες οι έρευνες εκτείνονται σε περισσότερες από μία Περιφέρεια ή στο εξωτερικό- αναζητεί σπιθαμή προς σπιθαμή τα ίχνη του 25χρονου φυγά, ενώ έχει ανοιχθεί και σχετικός φάκελος. Εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία το δεύτερο πρόσωπο βρισκόταν εντός του οχήματος που οδηγούσε ο 31χρονος κατηγορούμενος για το φονικό, ο οποίος παρέσυρε με το αυτοκίνητό του τον 40χρονο Αντρέα Στυλιανού, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ο 40χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε απειλήσει την οικογένεια του 31χρονου με τον οποίο διατηρούσε στο παρελθόν φιλικούς δεσμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα άλλαξαν όμως από τη στιγμή που μία μέρα το όχημά του 40χρονου, ανεκόπη για έλεγχο από την ΥΚΑΝ, κατά τον οποίον εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών. Γι’ αυτό το περιστατικό, ο 40χρονος είχε θεωρήσει υπαίτιο, τον 31χρονο. Αυτός ήταν και ο λόγος που σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 40χρονος είχε επισκεφθεί εκείνο το βράδυ, λίγο πριν την μοιραία σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του με το αυτοκίνητο του 31χρονου δράστη – εσκεμμένη ενέργεια απο πλευράς 31χρονου σύμφωνα πάντα με την αστυνομία- την οικία του τελευταίου, ανοίγοντας μάλιστα πυρ στον προαύλιο χώρο του σπιτιού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης