Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ το βιβλίο «Το κλειδί για τη Μακροζωία – Η διάδοχος του Μάννα τροφή» της καρδιοχειρουργού Αγγελικής Τσαντσαρίδου και της κλινικής διατροφολόγου Κλέας- Νίκης Τσαντσαρίδου με μάστερ σε νευροψυχολογία, δίαιτα Ωμέγα και ψυχωσικές διαταραχές.

Πρόκειται για ένα ανατρεπτικό βιβλίο που έρχεται σε ρήξη με καθιερωμένες περί υγείας αντιλήψεις, απόσταγμα επιστημονικής μελέτης, έρευνας και προσωπικών βιωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει σημασία η ποσότητα και η ποιότητα της τροφής. Όλα τα συστατικά που χρειαζόμαστε υπάρχουν στο φυτικό βασίλειο. Η τροφή μετατρέπεται σε σώμα με τα ένζυμα. Αυτά εμπλέκονται στην πέψη και σε όλες τις βιοχημικές αντιδράσεις. Τα ένζυμα όμως καταστρέφονται κατά την επεξεργασία των τροφών. Γι’ αυτό και είναι απαραίτητη μια «αντι-σεφ» διατροφή, με ωμοφαγία και φυτοφαγία. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να λυθούν όλα τα προβλήματα! Ο καρκίνος και τα καρδιαγγειακά προβλήματα μπορούν να νικηθούν. 

Όταν το σώμα μας είναι αλκαλικό, δεν εμφανίζει ασθένειες. Όλα τα ζωικά τρόφιμα μας κάνουν όξινους.

«Στο νοσοκομείο συνταγογράφησα τόνους χημικών φαρμάκων και συμμετείχα σε πολυέξοδα χειρουργεία με αμφίβολα αποτελέσματα. Κάπου είχα χάσει τον δρόμο… Θρήνησα πολλά θύματα της κλασικής ιατρικής και αναρωτήθηκα τι πρεσβεύω! Ήθελα να ανατινάξω… τις κατεστημένες καταστάσεις και, επειδή η επανάσταση βασίζεται στην έρευνα, συνέχισα τη μελέτη. Έζησα το δράμα καρδιοπαθών- καρκινοπαθών. Απομονώθηκα για να προσέξω τις μελέτες μου. Συγκέντρωσα τις εμπειρίες μου, αψήφησα τις “αλήθειες” που ανακοινώνουν στα συνέδρια, έψαξα τα λάθη και τα ψέματα» (Αγγελική Τσαντσαρίδου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης