Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η παρουσίαση της πρώτης συγγραφικής προσπάθειας της Άννας Τσιάλτα.
Η γνωστή δημοσιογράφος το βράδυ της Δευτέρας στην Αρχιτεκτονική μουσική παρουσίασε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «ΑννάΚατα», το οποίο έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.

Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν καλοί φίλοι της δημοσιογράφου και άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου για να τιμήσουν την ίδια και τον ερχομό του πρώτου της βιβλίου, ενώ την παρουσίαση έκανε ο Διονύσης Ζάχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πάνελ των ομιλητών ήταν ο σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης, η Σύλβια Αντώναρου πρόεδρος συλλόγου «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι», η Χριστιάννα Μήλλα κλινική ψυχοθεραπεύτρια, η Μαίρη Μπάρκουλη αλλά και ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης, ενώ τη βραδιά άνοιξε με το βιολί της η Γεωργία Ράππου.

«Έγραψα ένα βιβλίο αφιερωμένο στον πατέρα μου και στην κόρη μου, με πολύ αλήθεια! Είναι ατάκες από τη ζωή, είναι πράγματα που βιώνουμε καθημερινά αλλά είναι δύσκολο κάποιος να τα πει. Υπάρχουν λέξεις που δύσκολα ο άλλος τις γράφει και τις λέει.

Εγώ τόλμησα απλά να τις γράψω, ήθελα να τις κάνω ατάκες. Έτσι, έγινε το ΑννάΚατα! Θέλω να γίνει best seller αυτό το βιβλίο κι εύχομαι να γράψω κι άλλα πολλά. Ό,τι θέλουμε μπορεί να γίνει» ανέφερε στις δηλώσεις της η Αννα Τσιάλτα, που δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης