Ο Μεξικανός κινηματογραφικός σκηνοθέτης, Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο έχει γράψει την πρώτη του συλλογή μικρών ιστοριών για να σκορπίσει στους θαυμαστές του περισσότερο τρόμο.

Η Amazon Original Stories ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει τη συλλογή του Ντελ Τόρο το 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλα αυτά τα χρόνια με ενέπνεε η ανάγνωση μικρών ιστοριών, ιστοριών για φαντάσματα και παραμυθιών. Τώρα έχω το προνόμιο να δημιουργήσω και να μοιραστώ τις δικές μου» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

Η Amazon Publishing θα κάνει επίσης τα διηγήματα διαθέσιμα ως Kindle ebook και ως Audible audiobook. Δεν έχει γνωστοποιηθεί αν ο σκηνοθέτης του Χόλιγουντ θα είναι αφηγητής του ακουστικού βιβλίου.

Η Amazon Original Stories νωρίτερα εφέτος ανακοίνωσε ότι θα εκδώσει μία συλλογή δοκιμίων της κωμικής ηθοποιού, Μίντι Κάλινγκ το καλοκαίρι του 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντελ Τόρο έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την ταινία του «Ο λαβύρινθος του Πάνα», η οποία κέρδισε το Βραβείο BAFTA Καλύτερης Μη Αγγλόφωνης Ταινίας. Το 2017 σκηνοθέτησε την ταινία «Η Μορφή του Νερού», η οποία κέρδισε 4 Όσκαρ και τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Για την ίδια ταινία και ο Ντελ Τόρο κέρδισε το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA καλύτερης σκηνοθεσίας.
 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης