Το εκδοτικό πλάνο του Ιουνίου περιλαμβάνει αστυνομική λογοτεχνία, ιστορία-φιλοσοφία-πολιτική, ψυχολογία-προσωπική ανάπτυξη, παιδικά βιβλία και ρομαντικό ιστορικό μυθιστόρημα.

Στην αστυνομική λογοτεχνία «Οι διακοπές», ένα ακόμη best seller των New York Times, από τον δημοσιογράφο και συγγραφέα T.M. Logan. Κάτω από τον εκτυφλωτικό ήλιο της γαλλικής υπαίθρου, τέσσερις φίλες, οι τρεις από αυτές μαζί με τους άνδρες και τα παιδιά τους, γιορτάζουν τα τεσσαρακοστά γενέθλια της Κέιτ. Όμως, ο παράδεισος κρύβει παγίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των βιβλίων Οι φόνοι της Κίσσας και Η λέξη είναι φόνος, ο Anthony Horowitz υπογράφει άλλο ένα ευφυές μυθιστόρημα μυστηρίου με τίτλο «Η ποινή είναι θάνατος».

Πάντα υπάρχουν μυστικά… που πρέπει να αποκαλυφθούν. Ακόμη κι αν γι’ αυτά η ποινή είναι θάνατος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην σειρά ιστορικών βιβλίων, από τον βραβευμένο συγγραφέα των best sellers Churchill και Napoleon Andrew Roberts, έρχεται το «Ηγεσία πολέμου». Μια συγκριτική μελέτη εννέα ηγετών που οδήγησαν τα έθνη τους μέσα από τους μεγαλύτερους πολέμους που γνώρισε η ανθρωπότητα, διαμορφώνοντας την πορεία της Ιστορίας με τις μοναδικές ικανότητες αλλά και τις αδυναμίες τους.

Στην κατηγορία προσωπική ανάπτυξη και τη χρωματιστή σειρά, το «Είναι ΟΚ να μην είσαι ΟΚ». Ένα πρακτικό βιβλίο γεμάτο ζεστασιά και σοφία, με συμβουλές για κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής, από τη βραβευμένη δημοσιογράφο και συγγραφέα Jill Stark. Στηριχτείτε στους δικούς σας ανθρώπους. Καθαρίστε το μυαλό σας. Δώστε προτεραιότητα στα συναισθήματά σας. Περιβάλλετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας με αγάπη.

Το «Για όλα υπάρχει λύση» είναι πολλά περισσότερα από μια πρόταση εμψύχωσης. Είναι μια φιλοσοφία πηγαίας αισιοδοξίας. Ένας τρόπος σκέψης. Ένα μάντρα. Μια πεποίθηση. Είτε θέλετε να αφήσετε μια αδιέξοδη δουλειά, να νικήσετε κάποιον εθισμό, να μάθετε χορό, είτε να βελτιώσετε μια σχέση ή να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας, το βιβλίο της Marie Forleo  θα σας δείξει τον τρόπο.

Στα παιδικά βιβλία, το «Σου λέω αντίο! Σου λέω γειά!» είναι το δεύτερο βιβλίο της Cori Doerrfeld, συγγραφέα του best seller Το κουνελάκι άκουγε. Ένα βιβλίο για τις αλλαγές στη ζωή των παιδιών, την προσαρμογή και πόσο όμορφα πράγματα μπορεί να φέρει μια νέα αρχή. Η συγγραφέας μπορεί να ζει στην Αυστραλία αλλά έχει ιδιαίτερη αγάπη για τους Έλληνες φίλους της! Ηλικίες 3+

Από τον εικονογράφο και συγγραφέα Magnus Weightman, δύο υπέροχα βιβλία με θέμα τα ταξίδια και τη φύση. Ο μικρός κάστορας και η χαμένη φωλιά, ένα βιβλίο για τις διαφορετικές φωλιές των ζώων, αλλά και μια περιπλάνηση στη φύση! Το μεγάλο ταξίδι στο ποτάμι ένα βιβλίο για το ταξίδι του νερού στη φύση και τον ρόλο που παίζει στη ζωή μας! Ηλικίες 5+

Στη σειρά «Τα συμμαθητάκια», γνωρίζουμε δύο ακόμη μέλη της τάξης του Β2. Η Γλυκερία Μόγλη μεγάλωσε ανάμεσα στις αρκούδες και στους λύκους. Όταν εμφανίζεται στο δημοτικό σχολείο της Φτερνιζούπολης, κάτι παράξενοι εισβολείς αρχίζουν να τριγυρίζουν στις αίθουσες. Ο Φάνης Τσουλούφης ο καινούριος μαθητής με το μπλε τσουλούφι και το δερμάτινο μπουφάν, που έχει ύφος νταή, φαίνεται ότι είναι υπεύθυνος για μια αταξία. Οι μαθητές του Β2, όμως, δεν είναι και τόσο σίγουροι. Ηλικίες 7+

Στις εκδόσεις Elxis, το 1ο βιβλίο της σειράς Άγνωστα μονοπάτια, με τίτλο «Με εντολή του βασιλιά» από την Julie Garwood και το 6ο βιβλίο της σειράς Οικογένεια Μακένζι, με τίτλο «Μαντεύοντας την καρδιά» από την Jennifer Ashley.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης