«Μπεστ σέλερ» μέσα σε λίγες ώρες έγινε στις ΗΠΑ η αυτοβιογραφία της Μισέλ Ομπάμα «Becoming – Η δική μου Ιστορία». Το βιβλίο της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, που κυκλοφορεί και στην χώρα μας από τις εκδόσεις «AΘENS BOOKSTORE Publications», πούλησε στις χώρες της Βορείου Αμερικής περίπου 725.000 αντίτυπα μόλις το πρώτο εικοσιτετράωρο της κυκλοφορίας του, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο που το εκδίδει, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στον κατάλογο των πιο ευπώλητων βιβλίων μέχρι στιγμής για το 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ, Barnes & Noble, ανακοίνωσε ότι το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμπα είχε τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του ξεπερνώντας στη σχετική λίστα το βιβλίο Fear του δημοσιογράφου Μπομπ Γούντγουορντ με τις αποκαλύψεις για την κυβέρνηση Τραμπ και τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο…

Η Μισέλ Ομπάμα ξεκινά περιοδεία σε δέκα πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ για την προώθηση του βιβλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και τη Γερμανία έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ευρώπη για τις 3-7 Δεκεμβρίου.

Στο «Becoming – Η δική μου Ιστορία», η Μισέλ Ομπάμα καταγράφει τις εμπειρίες που τη διαμόρφωσαν από την παιδική της ηλικία στο Σάουθ Σάιντ, τη Νότια Πλευρά του Σικάγο μέχρι τα χρόνια που, ως στέλεχος εταιρείας, πάσχιζε να εξισορροπεί τις απαιτήσεις της μητρότητας και της εργασίας, και από εκεί στην εποχή που έζησε στον Λευκό Οίκο μέχρι τη μετάβασή της και πάλι στην ιδιωτική ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περιγράφει τους θριάμβους και τις απογοητεύσεις της, τόσο δημόσιες όσο και ιδιωτικές, καθώς ξεδιπλώνει την ιστορία της όπως την έζησε – με τα δικά της λόγια και με τους δικούς της όρους.
Επίσης, αναφέρεται στα παρασκήνια της ιστορικής εκλογικής νύχτας του 2008 και τη μετάβασή της από τον ρόλο του απλού πολίτη σε αυτόν της Πρώτης Κυρίας, αλλά και τα πάνω και τα κάτω των χρόνων που έζησε στον Λευκό Οίκο, καθώς ως Πρώτη Κυρία τον άνοιξε και τον συνέδεσε άμεσα με τους νέους.

Παράλληλα, ξεδιπλώνει τις σκέψεις της για τη μετάβασή της από τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας πίσω στην ιδιωτική ζωή του απλού πολίτη, καθώς ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στο ταξίδι της ζωής της και επιδιώκει να συνεχίσει να επηρεάζει θετικά τις ζωές των άλλων σε όλο τον κόσμο.

Πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο και την online διάθεσή του στο www.becomingmichelleobama.gr.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στην ελληνική γλώσσα για την Ελλάδα (διατίθεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία) και την Κύπρο, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης