«Η Συνωμοσία του Σύμπαντος» είναι ένα βιβλίο έρευνας, το οποίο εξετάζει από πολλές και διαφορετικές οπτικές τον περίφημο Νόμο της Έλξης και τη Δύναμη του Νου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε την πραγματικότητα μέσα στην οποία θέλουμε να ζούμε; Η ικανότητα της δημιουργίας, από μόνη της αποτελεί ένα σημαντικό ερώτημα.

Οι αρχαίοι φιλόσοφοι μίλησαν για το Πνεύμα, το Νου, την Ψυχή, τις ιδιότητες και τις ικανότητες αυτών. Οι θρησκείες μίλησαν για θέωση του ανθρώπου, για τη δυνατή Πίστη, με την οποία μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Οι επιστήμονες από τα μέσα του 20ού αιώνα ενέτειναν τις έρευνες και τα πειράματα στα βιοφωτόνια και την ενέργεια. Έχουν ερευνήσει τις επιπτώσεις των σκέψεων στον ανθρώπινο οργανισμό. Η σκέψη, λοιπόν,  που είναι κάτι άυλο, φέρνει μεταβολές στο υλικό μας σώμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη πλευρά, έχουν δημιουργηθεί κινήματα, όπως αυτό της Νέας Σκέψης, που στηρίζονται σε γνώσεις της ψυχολογίας και αναλύουν τη δύναμη της θετικής σκέψης και το πώς μπορεί να προσελκύσει άλλες θετικές ποιότητες στη ζωή μας. Φυσικά, υπάρχει πάντα και η αντίθετη άποψη, ενώ πολλοί πιστεύουν ότι δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις μας στον κόσμο των τριών διαστάσεων. Γι’ αυτό, ας πιάσουμε το νήμα της ιστορίας από την αρχή: τι είναι ο άνθρωπος και από τι αποτελείται;

Η έρευνα αυτή συνοδεύεται από πηγές και βιβλιογραφία. Αποτελεί ένα ταξίδι στο χώρο, το χρόνο, τον Εαυτό και το Όλον. Απολαύστε το ταξίδι, σε όποια Ιθάκη κι αν σας οδηγήσει.

Συγγραφέας είναι η δημοσιογράφος-ερευνήτρια Ιωάννα Παπαμιχαήλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο από τις Εκδόσεις του GRDiscovery (GRD Books) και θα το βρείτε στο: https://grdiscovery.com/product/η-συνωμοσία-του-σύμπαντος/ και στα βιβλιοπωλεία IANOS και ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης