«Αλήθεια πώς περνάς;», θα μπορούσες να ρωτήσεις τη Μαρία Μαλαμίδου, αλλά εκείνη, μαθημένη στη σιωπή, θα πάρει μια λευκή κόλλα χαρτί και, αντί να σου απαντήσει, θα γράψει: «Βούτηξα σε νερά που λαχταρούσα, έμεινα ασυμβίβαστη… κράτησα ένα φιλί στα χείλη». Φράσεις διακεκομμένες, λέξεις φορτισμένες, πάνω απ’ όλα όμως σκέψεις μιας ολόκληρης ζωής. Σελίδες ενός ημερολογίου, με γραφή αποκαλυπτική, τρυφερή ή σκληρή, ερωτική, μα κυρίως αληθινή.

Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Κομνηνός», απευθύνεται σε γυναίκες, όπου σε αυτό μπορούν να αναζητήσουν τα δικά τους «γιατί», αλλά και σε άνδρες που θα εκπλαγούν, ανακαλύπτοντας κάτι από την κρυφή γοητεία της γυναικείας σκέψης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηρωίδα της Μαρίας Μαλαμίδου δοκιμάζει και δοκιμάζεται, δεν της είναι αδιάφορη καμιά ηδονή, γιατί χρειάζεται τη φούρια στην ψυχή, καθώς η ζωή τρέχει τον δρόμο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα λόγια της μοιάζουν με τολμηρά κλικ φωτογραφικού φακού: «Ακινητοποιούν» τις σχέσεις αλλά δεν τις παγώνουν: τους δίνουν ζωή και διάρκεια, που για τη συγγραφέα έχουν άλλο νόημα.

Εκδόσεις ΚΟΜΝΗΝΟΣ
Μάνης 5, Εξάρχεια – 2130434485
www.komninosbooks.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης