Zougla.gr

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR
 
To blog της "ζούγκλας" δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Αντ' αυτού παρατηρήθηκε το φαινόμενο της κατάχρησης μίας απόλυτης ελευθερίας που δόθηκε από την πλευρά μας. Η ελευθερία αυτή είχε και θα συνεχίσει να έχει το κόστος των επανειλημμένων μηνύσεων εναντίον μας από άτομα που υπέστησαν άδικες ή δίκαιες, χυδαίες ή λογικές επιθέσεις. Ακόμα και από εξουσιαστές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή ελευθερία όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παρατηρήθηκε ως τόσο το δυσάρεστο φαινόμενο, την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας όλων των χρηστών ανεξαρτήτως τοποθετήσεων και χρωμάτων - ορισμένα άτομα περνώντας σε περιβάλλον απόλυτης κατάχρησης, αντί να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της επικοινωνίας και της πληροφόρησης που τους παρέχει το blog, να αναλώνονται σε χυδαίες επιθέσεις ή ανούσιες ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ τους. Από σήμερα τέτοιες αναρτήσεις θα φεύγουν μέχρι ο χώρος αυτός, να μετατραπεί σε πεδίο ουσιαστικής επικοινωνίας και χρήσιμων πληροφοριών. Όλοι μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι και να συνεισφέρετε σε μία τέτοια προσπάθεια επιτυγχάνοντας το απόλυτο θαύμα. Ετερόκλητο πλήθος να διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο προς όφελος όλων την απόλυτη ελευθερία του.
Μία μικρή ή μεγάλη είδηση της περιοχής σας, τη γειτονιάς σας, το χώρο εργασίας σας, οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για μεγάλο τμήμα του κόσμου. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Θες γάλα: Στην ωραία Νέα Σμύρνη Λάρισας

Τώρα και στη Νέα Σμύρνη Λάρισας νέο Ελληνικό κατάστημα. Το πίνεις περπατάς και πετάς! Ατελείωτα πρωινά, βράδια αλλά και μεσημέρια στην υπέροχη Νέα Σμύρνη μέχρι να σε πονέσουν τα πόδια! Άλλοι πετούν και άλλοι πετιούνται έγκλειστοι! Γιατί μόνο οι Έλληνες μπορούν! Ο ΣYNAIτερισμος «Θεςγάλα-Πιες» απαρτίζεται από 100 Έλληνες παραγωγούς!! - μέλη και διαθέτει 55 μονάδες παραγωγής αγελαδινού γάλακτος σε Θεσσαλία και Μακεδονία. Ο Συνεταιρισμός «Θεςγάλα-Πιες» κατάφερε να αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο συνεργασιών...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Συγκλονίζει το νέο Ραδιοφωνικό Hiτ του Ιακωβίδη με τους λαμπερούς Έλληνες Γελά μου

Οι Έλληνες ψηλά...

Με την φιλαρμονική της Κέρκυρας και ένα παραδοσιακό άκουσμα, Ελλήνων από την Ήπειρο, Αυθεντικό, ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφει κάνοντας το νέο του viral βίντεο! Πλαισιωμένος από άρτιους Νέους Έλληνες στο βίντεο με νέα εταιρία! Το τοπ της στιγμής είναι το Ελληνόπουλο που σηκώνει στην αγκαλιά του για να χορέψουνε μαζί καθώς και η στάμνα που ρίχνει η Ελληνίδα από το μπαλκόνι για να τον προυπαντήσει. Το νέο του τραγούδι είναι έτοιμο να χαρίσει απίστευτες Ελληνικές στιγμές...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Εδιωξαν τους "ρομά από την περιοχή του"κοσκινου. Συμμετείχε και το"κκε με μέλη του

Αυστηρή προειδοποίηση, να μην επιχειρήσει κανείς να δημιουργήσει "καταυλισμούς "τσιγγάνων στην ευρύτερη περιοχή"Κοσκινού, έστειλαν χθες -μέσω λαϊκής συνέλευσης που πραγματοποίησαν- οι κάτοικοι των περιοχών «Τσαϊρι» και «Αγίας Βαρβάρας».
Η συνέλευση έγινε σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, ενώ απειλήθηκαν και επεισόδια εναντίον μελών της δημοτικής αρχής, οι οποίοι υποχρεώθηκαν ν’ αποχωρήσουν.
«Θα αντιδράσουμε με πρωτόγνωρους τρόπους» διαμήνυσαν οι κάτοικοι στους οποιους ηταν πολλά μέλη του "παμε...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Μιζέρια και φτώχια για τους 'ρομά όπως η εικόνα που έβαλε στις 14:21 Κ Η παρακάτω,εγκυκλοπ.σέρνονται

Μιζέρια και φτώχια για τους 'ρομά όπως η εικόνα που έβαλε στις 14:21 Κ Η παρακάτω,κεντρική εγκυκλοπαΕίπΑμε αγνοήστε τον
Καθοσο οι Έλληνες συνεχίζουν και πλουτιζουν υπάρχει Κ το ανάποδο όπως δείχνουν και στις εικόνες.Μιζέρια, φτώχια και μόνιμος θρήνος είναι τα στοιχεία που προσάπτουν μόνιμα τα στερεότυπα των ''ρομα''. Οι ασθένειες κυριαρχούν καθώς και πολλά προβλήματα διαβίωσης περνώντας και στην νέα εποχή του αιώνα προδιαθέτει πάντα τον δύσκολο τρόπο διαβίωσης που είναι ορατός σε κάθε αναφορά....
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Υπάρχει μια μπουρζουαζία της δεξιάς και μια μπουρζουαζία της αριστεράς που πρόδωσαν τη Μακεδονία!

Η παράδοση του ονοματος της Μακεδονίας ή η αναγνώριση ως Μακεδονία του κρατιδίου των Σκοπίων συνιστά βιασμό της ιστορικής αλήθειας.
Υπάρχει μια μπουρζουαζία της δεξιάς και μια μπουρζουαζία της αριστεράς. Όμως δεν υπάρχει λαός της δεξιάς και λαός της αριστεράς.
Ένας είναι ο λαός και ενωμένος.
Οι μπουρζουαζίες της δεξιάς και αριστεράς ( με αντιπροσώπους Τσίπουρα , Κούλη) ,δήθεν δημοκρατικές, προδίδουν την Ελλάδα.
Δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς την παραδοχή του θελήματος του κυρίαρχου...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

CNN : Συνέντευξη Παπανδρέου - Παπακωνσταντίνου

Σημεία από την τοποθέτηση του Προέδρου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, σε κοινή του συνέντευξη με τον Υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησής του, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στον τηλεοπτικό σταθμό CNN και την εκπομπή Quest Means Business

Η δημοσιογράφος του CNN ξεκίνησε την εισαγωγή της στην εκπομπή, εξαίροντας την προσπάθεια της κυβέρνησης Παπανδρέου και των δύο καλεσμένων της εκπομπής, για την αποφυγή της χρεοκοπίας.

Bianna Golodryga...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η Ελλάδα βγαίνει απο τα μνημόνια !!

Γελάνε και οι πέτρες και κλαίνε οι Έλληνες...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Παπαδημούλης Δημήτρης : «Μοιρολογούν και καταστροφολογούν οι Κασσάνδρες που άφησαν έλλειμμα 15.1%»

04/07/2018 | European Parliament

«Οι Κασσάνδρες των Αθηνών, που άφησαν την πατρίδα με έλλειμμα 15,1% το 2009 - και σήμερα έχουμε πλεόνασμα 0,8% - μοιρολογούν και καταστροφολογούν...»

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΑ;;; ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;
gTGd-ZID7Yw
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Τσίπρας Αλέξης : «Το έλλειμμα το 2009, πριν μπούμε στα μνημόνια, ήταν 15.1%»

«Η Ελλάδα μπήκε στη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος το 2009, λίγο πριν μπει στα μνημόνια, με έλλειμμα τότε 15,1% του ΑΕΠ»

Κοζάνη, 12/07/2017 | Απόσπασμα από ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο 1ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Μακεδονία.
eiV4MWfymUI
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Τσίπρας Αλέξης : «Ο Καραμανλής φταίει για το Μνημόνιο.Το παραδέχομαι και γω!»

...όταν ο Αλιέκσις πάλευε για να αποδείξει πως εκπαιδεύτηκε σωστά, ώστε να κάνει αντιπολίτευση, εσύ - σώνει και καλά - τον ήθελες Πρωθυπουργό....
0rWPqrw6QY4
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΕΝΑ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ»

Η έξοδος από το μνημόνιο, είναι ώρα αλήθειας και ευθύνης.

Είναι ώρα να αναγνωρίσουμε πρωτίστως τις μεγάλες θυσίες του Ελληνικού λαού, που συνέβαλε καθοριστικά να μην χρεοκοπήσει η χώρα ή να βρεθούμε στην πόρτα της εξόδου από το Ευρώ.

Δεν είναι αφορμή για πανηγυρισμούς. Ίσως να βγαίνουμε από την «εντατική», αλλά τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να κοιτάξουμε χωρίς φόβο τις αιτίες που μας οδήγησαν στην κρίση.

Η ρίζα του Ελληνικού προβλήματος, παραμένει ενεργή και...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Φάκελος Χρυσή Αυγή. Τα εγκλήματα των νεοναζί (PDF)

Όνομα : panther1924
Δημοσιεύτηκε αρχικά στις : 09/07/2017
https://www.athens.indymedia.org/post/1575902/

Το βιβλίο «Φάκελος Χρυσή Αυγή. Τα εγκλήματα των νεοναζί και πώς να τους σταματήσουμε» κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2013. Περιέχει πολλές και πολύτιμες πληροφορίες για την ιστορία και την εγκληματική δράση της χιτλερικής συμμορίας «Χρυσή Αυγή», για τη στενή σχέση μεταξύ του ακροδεξιού παρακράτους και ορισμένων υπηρεσιών του κρατικού μηχανισμού, αλλά και για τους αγώνες του αντιφασιστικού...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Προς
Τον Ανεξάρτητο Βουλευτή
Νίκο Νικολόπουλο
ninikolopoulos@gmail.com
Νικόλαε
Βλέποντας την ως άνω φωτογραφία μου θυμίζει κάποιον υποκριτή Χριστιανούλη εν πάση περιπτώσει.Έφθασες και συ τρίτος και καταϊδρωμένος όπως είδα στο στασίδι του Σωτήρη Τζούμα μετά τον Αντώνη Ζαμπέλη.
Στις 13/8/2018 με αφορμή την τελετή εγκατάστασης του νέου Διοικητή του Αγίου Όρους κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα εσύ ο Ανεξάρτητος Βουλευτής και Πρόεδρος του εαυτού σου, του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο Ρούντολφ Ες ομολογεί τα ναζιστικά εγκλήματα (PDF)

Όνομα : panther1924
Δημοσιεύτηκε αρχικά στις : 08/07/2017
https://www.athens.indymedia.org/post/1575867/

Ο Rudolf Höss (γνωστός και ως Rudolf Hoess) (1901-1947), μέλος του Ναζιστικού Κόμματος (NSDAP) και των SS, υπήρξε διοικητής του Άουσβιτς και υπεύθυνος για την εξόντωση πολύ μεγάλου αριθμού ανθρώπων. Στην Αυτοβιογραφία του (autobiography), που αξίζει να διαβάσουμε, αποκαλύπτεται η βαρβαρότητα των ναζιστικών στρατοπέδων συγκέντρωσης, καθώς ο ίδιος, με κυνικό τρόπο πολλές φορές,...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ

Του Σωκράτη Ξυνίδη, πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης

Παρακολούθησα τις τελευταίες μέρες σειρά δημοσιεύσεων που αναφερόντουσαν σε δηλώσεις του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γρηγόρη Στογιαννίδη, σχετικά με τον ορισμό τοποτηρητών και το ενδεχόμενο εκλογής μουφτήδων στην ελληνική Θράκη.
Ο Γρηγόρης Στογιαννίδης δεν είπε κάτι εσφαλμένο και πολύ περισσότερο μεμπτό ως προς τα εθνικά συμφέροντα. Και εξηγούμαι αναφέροντας την δική μου θέση.

Καταρχήν θα αποφύγω να αναφερθώ στο...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Τουρκία: Η κρίσιμη ώρα

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί καθημερινά την Τουρκία να τρεκλίζει επικίνδυνα. Η μεγαλομανία του διεφθαρμένου αρχηγού της «Φαμίλιας Ερντογάν» και η ψευδαίσθηση ιδιοκτησίας πάνω σε μια ολόκληρη χώρα, οδηγεί την Τουρκία σε μια συμπεριφορά «υπερδύναμης» - χωρίς φυσικά να είναι.

Την έχει ήδη οδηγήσει σε ένα εσπευσμένο αλλά εύθραυστο εναγκαλισμό με την Ρωσία και την Περσία, με την προφανή σε όλους τους άλλους πλάνη πως με τον τρόπο αυτό υπηρετούνται αποτελεσματικά οι νέο-οθωμανικές φαντασιώσεις...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Μπάνια του λαού με οποιοδήποτε κόστος

18 Αυγούστου 3:50 το απόγευμα. Έχω αποφασίσει να κλείσω για μένα και την ηλικιωμένη μητέρα μου θέση σε πούλμαν, για να ρίξω μια βουτιά στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, βλέπεις δεν διαθέτω αυτοκίνητο και φέτος δεν πήγα διακοπές. Η μάνα δεν κολυμπά για λόγους υγείας, αλλά ένα καφεδάκι με θέα την θάλασσα είναι τονωτική ένεση στην ψυχολογία της. Επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν, στην οδο Κύπρου δίπλα στις εργατικές κατοικίες Περιστερίου. Όλα καλά έως εδώ. Μέσα στα επόμενα 10 λεπτά το πούλμαν έχει γεμίσει με...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Χαραλάμπους Ευαγγελία : «Το 1936 ο Βενιζέλος έπαψε τις πληρωμές και δεν πάθαμε τίποτα»

Το να μην ξέρεις, δεν είναι ντροπή
Το να μη ξέρεις και να κάνεις πως ξέρεις είναι ανωριμότητα.
Το να μη ξέρεις, να κάνεις πως ξέρεις και να το παίζεις και ειδήμονας, "από πάνω", είναι ηλιθιότητα...

Κοιτάξτε ποιοι ήρθαν να μας...σώσουν...
Κάποιοι που όχι μόνο δεν ξέρουν σωστά την Ιστορία τής Ελλάδας, αλλά προσπαθούν να πολιτευτούν, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα, βασισμένα στην άγνοια ή/και σε στρεβλή γνώση.

Εν προκειμένω, η (με σπουδές νομικής) εκπρόσωπος του ΕΠΑΜ,
μάς...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ τα! Μόνο γι’ απόψε!

Και μετά, ΡΕ ΣΕΙΣ, τι θα κάνουμε μετά;
Τι θα απογίνουμε χωρίς… Μνημόνια;
Οι άΓιοι Τρείς Μνημονιοφόροι-Σωτήριοι (καλά ας είναι!)
– Αλέξιος-Όθων-Σωτήριος ο Γ΄, ο Αριστερός ή Μακεδονοκλάστης!
– Αντώνιος-Όθων-Σωτήριος ο Β΄, ο Αποστάτης ή Μνημονιοπνίχτης!
– Γεώργιος-Όθων-Σωτήριος ο Α΄, ο Ποδηλάτης με το ΔΝΤ!
100 ΧΡΟΝΙΑ μια ψιλοφαγούρα θα έχουμε!
http://bouzanis.blogspot.com/2018/08/blog-post_5.html
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ένας λαός .... Έλληνες και Αλβανοί σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή

Αν ψάξει κανείς διάφορα τεύχη του περιοδικού «Χρυσή Αυγή», δηλαδή του κομματικού περιοδικού της ομότιτλης νεοναζιστικής οργάνωσης του Νίκου Μιχαλολιάκου, θα βρει κάποια δημοσιεύματα που είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό και προκαλούν έκπληξη. Ένα τέτοιο δημοσίευμα υπάρχει στο τεύχος 8 του περιοδικού «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1986. Έχει τίτλο «Έλληνες Αλβανοί. Ένας λαός, μια φυλή, μια πατρίδα» και υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα οι Έλληνες και οι Αλβανοί είναι αδέλφια, καθώς έχουν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γράψτε το δικό σας άρθρο

Τίτλος:
 
Κείμενο:
 
Το όνομά σας:
 
Email:
 
Εικόνα (επιτρέπονται αρχεία μέχρι 3072kB, 5 αρχεία συνολικά):
 
Αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποιο video απο το YouTube, επικολλήστε το URL του: