Zougla.gr

Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR
 
To blog της "ζούγκλας" δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Αντ' αυτού παρατηρήθηκε το φαινόμενο της κατάχρησης μίας απόλυτης ελευθερίας που δόθηκε από την πλευρά μας. Η ελευθερία αυτή είχε και θα συνεχίσει να έχει το κόστος των επανειλημμένων μηνύσεων εναντίον μας από άτομα που υπέστησαν άδικες ή δίκαιες, χυδαίες ή λογικές επιθέσεις. Ακόμα και από εξουσιαστές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή ελευθερία όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παρατηρήθηκε ως τόσο το δυσάρεστο φαινόμενο, την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας όλων των χρηστών ανεξαρτήτως τοποθετήσεων και χρωμάτων - ορισμένα άτομα περνώντας σε περιβάλλον απόλυτης κατάχρησης, αντί να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της επικοινωνίας και της πληροφόρησης που τους παρέχει το blog, να αναλώνονται σε χυδαίες επιθέσεις ή ανούσιες ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ τους. Από σήμερα τέτοιες αναρτήσεις θα φεύγουν μέχρι ο χώρος αυτός, να μετατραπεί σε πεδίο ουσιαστικής επικοινωνίας και χρήσιμων πληροφοριών. Όλοι μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι και να συνεισφέρετε σε μία τέτοια προσπάθεια επιτυγχάνοντας το απόλυτο θαύμα. Ετερόκλητο πλήθος να διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο προς όφελος όλων την απόλυτη ελευθερία του.
Μία μικρή ή μεγάλη είδηση της περιοχής σας, τη γειτονιάς σας, το χώρο εργασίας σας, οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για μεγάλο τμήμα του κόσμου. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Musicafe Radio

https://musicaferadio.blogspot.com
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

SCIENTOLOGY ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Scientology παρέδωσε τα Βραβεία Θρησκευτικής Ελευθερίας για το 2022 στην Ισπανία

ΜΑΔΡΙΤΗ. Το Ίδρυμα για τη Βελτίωση της Ζωής του Πολιτισμού και της Κοινωνίας (Mejora), που ιδρύθηκε από την Εκκλησία της Scientology το 2015, έχοντας ήδη συμβουλευτική ιδιότητα από το 2019 με το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών, απένειμε το πρωτοποριακό βραβείο Θρησκευτικής Ελευθερίας και Συνείδησης, την Παρασκευή...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Το Pachuco έκανε τους πατρινούς να τρώνε μεξικάνικο και πρέπει να το επισκεφθείς

Έτσι συμβαίνει. Έρχεται αυτός ο κάποιος, που μπορεί και να μην περίμενες, και σου δείχνει πως αυτό που πίστευες, να μην το πιστεύεις άλλο. Αυτό που έκανε το Pachuco. Τι δηλαδή ; Έμαθε στους Πατρινούς, να μην τρώνε τα ίδια και τα ίδια, αλλά να το πάνε πιο εναλλακτικά, και πιο συγκεκριμένα, σε γεύσεις μεξικάνικες. Σιγά που θα είναι για την Πάτρα αυτά, είπαν στην αρχή, κι όμως είναι και παραείναι, λένε σήμερα και με βεβαιότητα μάλιστα.

Στην στοά που ενώνει τη Βούρβαχη με την Πλατεία Γεωργίου-...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Συνάντηση ΣΗΜΤΔΕ & ΠΕΠΤΕΓ με τον Συρίγο για ζητήματα Αποφοίτων της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Άγγελο Συρίγο στο Υπουργείο για θέματα και ζητήματα των Αποφοίτων της Ανώτατης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης είχαν την Τετάρτη 5/10/2022 ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Μηχανικών Δυτικής Ελλάδας (Σ.Η.Μ.Τ.Δ.Ε.) ο οποίος εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ψύττα Χρήστο και το μέλος του Συλλόγου Ζήση Μάγγο , και η Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης(Π.Ε.Π.Τ.Ε.Γ) η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Καρύδη Κωνσταντίνο .

περισσότερα...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Tsalikee-«Life Dance»

Tsalikee-«Life Dance»
Executive Producers Kelly Spencer, Sean Spencer, & Thommy Davis Except Tracks Noted
Quantize Recordings is proud to have the phenomenal sounds of Grecian producer Tsalikee associated with our brand. His first album “Life Dance”, encapsulates soulful, afro, deep, and funky elements with an incredible roster of talented vocalist.
It includes various, modern day house sounds that have inspired Tsalakee to display his talents that are sure to make him an up-and-coming...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Και πάλι εδώ

Σ.Μ Σορίνα ίσον με χτυπούν, πολλές φορές μάλιστα. Μάλιστα. Σ.Μ Σορίνα ίσον αλλά δεν το βάζω στα πόδια να τρέξω. Δυο φορές μάλιστα. Και επειδή το έχω στο αίμα μου, στην αναπνοή μου, ανασηκώνομαι και είμαι εδώ πάλι. Τρεις φορές μάλιστα. Επειδή δεν υπάρχει ζωή χωρίς προσπάθεια. Λόγια θα μου πεις. Όχι, καθόλου. Ακριβώς έτσι είναι. Πραγματικότητα είναι, στο ξύπνιο σου, και έτσι εξηγείται ότι το S&G αποτελεί πάλι κομμάτι της πατρινής νύχτας. Το ελληνάδικο, που βρίσκεται στην 25 Μαρτίου, δίπλα από το μοναδικό...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΗΟΑΧ! (nope)

Ένα χρόνο πριν μας αποκαλούσαν τρελούς οι ΕΙσαγγελάτοι στις τηλεοράσεις και μπεεεεεε τα πρόβατα!
Ερυθρός Σταυρός:
"Μπορείτε να δωρίσετε αίμα, αιμοπετάλια ή πλάσμα μετά τη λήψη ενός εμβολίου για τον COVID-19. Η γνώση του ονόματος του κατασκευαστή του εμβολίου είναι σημαντική για τον προσδιορισμό της επιλεξιμότητάς σας για αιμοδοσία"
Συνεπώς καλύτερα να μην μπερδεύουμε τα αγνά αιματά μας με τα άλλα τα μολυσμένα! LOL
https://www.redcrossblood.org/donate-blood/dlp/coronavirus--covid-19--and-blood-...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Χάραμα το χειμώνα, όπως το σαρωτικό καλοκαίρι

Λιγοστά “θα μας λείψει” ακούστηκαν στη μεγάλη χθεσινή closing βραδιά του Χαράματος του καλοκαιρινού, στην πιο θεαματική σεζόν της Ιστορίας του. Και μάλιστα, σε εποχή δεν σε αφήνει περιθώρια για πολλά όνειρα, τα καταστρέφει. Το νυχτερινό κέντρο του Στέφανου Οικονόμου, όμως, απέδειξε πως την συνταγή της επιτυχίας, την έχει βρει χρόνια και δεν γίνεται να την αφήσει, πως να την αφήσει, δεν τρελάθηκε. Η μόνη αλλαγή που έκανε, ήταν να την φέρει πιο κοντά στο σήμερα, με πιο προχωρημένο καλλιτεχνικό υλικό,...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

«Το καλύτερο ταξίδι»

Ο Γρηγόρης Λιαπαρινός ένας ιδιαίτερος και ξεχωριστός ερμηνευτής, μοιράζεται μαζί μας το νέο του τραγούδι με τίτλο «Το καλύτερο ταξίδι» που κυκλοφορεί από την Music Liberty.Με την αισθαντική χροιά του ο Γρηγόρης Λιαπαρινός, ερμηνεύει ένα ερωτικό και σαγηνευτικό τραγούδι για τη δύναμη της αγάπης.
ΜΟΥΣΙΚΗ:ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΙΧΟΙ:ΖΗΣΗΣ ΦΟΥΝΤΑΣ
CDLpnaUSEgc
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

«Για Μια Ζωή»

Ο Μιχάλης Νεοφύτου συνεχίζει τα δισκογραφικά του βήματα με ακόμα ένα ιδιαίτερο single και μας λέει...«Για Μια Ζωή» κυκλοφορεί από την Top Records.Ο Μιχάλης είναι και ένας εξαιρετικός δημιουργός,καθώς υπογράφει ο ίδιος τη μουσική και τους στίχους στο «Για Μια Ζωή».
Σε κάθε του τραγούδι, ο Μιχάλης Νεοφύτου «μαγεύει» με την ενέργεια, την αισθαντικότητα και το ξεχωριστό στιλ με το οποίο ερμηνεύει,το ίδιο κάνει και με το «Για Μια Ζωή» μία ρυθμική ερωτική μπαλάντα,γεμάτη συναίσθημα,και νοσταλγία.
...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

"REPUBLIC" ΚΑΙ ΟΧΙ "DEMOCRACY", ΜΙΑ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗ ΣΥΓΧΥΣΗ

http://horsebackarcherygr.blogspot.com/2022/10/republic-democracy.html

Η επισήμανση και αποσαφήνιση μιας απατηλής παγίδος του διεθνούς σιωνισμού για την πρόκληση συγχύσεως επί ενός καθοριστικού πολιτικού όρου! Απαραίτητη η γνώση της διαφοράς δύο εντελώς αντιθέτων όρων από κάθε πολιτικώς σκεπτόμενο και διαλεγόμενο!
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ακόμα ένας βιασμός τουρίστριας στη Κρήτη!

Μεγάλη συγκέντρωση καθαρμάτων στη Κρήτη αποκάλυψε η τουριστική κίνηση. Ρεζιλεύουν και το τόπο τους και την Ελλάδα ολόκληρη. Κάτι σάπιο υπάρχει στη Κρήτη και οι Κρητικοί πρέπει να το αντιμετωπίσουν. Να αυστηροποιηθούν οι ποινές για βιαστές. Πολυετείς φυλακίσεις χωρίς άδειες και μπανάκια και για τους υπότροπους ισόβια που σημαίνουν ισόβια. Φυλακές με αυστηρές συνθήκες κράτησης και παραμονή -πλην λίγων ωρών ή εργασίας- στα κελιά. Τσακίστε τους βιαστές!
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Να ελεγχθούν επιτέλους οι φυλακές στα Χανιά. Μαζικοί θάνατοι, παράνομες επισκέψεις σε γραφεία διευθυντή, κρεμασμένος κρατούμενος, καμένος από φωτιά κρατούμενος, με ανακοπή 3 άλλοι κρατούμενοι, ξυλοδαρμοί μεταξύ κρατουμένων, μαχαιρώματα μεταξύ κρατουμένων και διαρκείς μεταγωγές τους στο νοσοκομείο με κρανιοεγγεφαλικές κακώσεις και με μαχαιριές σε διάφορα μέρη του σώματος τους. VIP κελιά σε ορισμένους και άλλα πολλά συμβαίνουν που πρέπει να επέμβει η αστυνομία και η δικαιοσύνη και να αποδώσει ευθύνες...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο μύθος γύρω από το "γιε μου" του πιο μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή του πεντάγραμμου Σταμάτη Κοκκοτα

Ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο Ασκληπιείο της Βούλας και κατέληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου έπειτα από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Ενα από τα αγαπημένα του τραγούδια είναι το «Γιε μου», ένα κομμάτι που συγκινεί ακόμη και σήμερα όλους τους Έλληνες.

«Γιε μου»: Ο μύθος γύρω από το πασίγνωστο τραγούδι του Κόκοτα
Το πασίγνωστο και χιλιοτραγουδισμένο κομμάτι των Απόστολου Καλδάρα και Λευτέρη Παπαδόπουλου κυκλοφόρησε το 1977 και τότε πολλοί...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

«Στέλιο Ζεις»

Ο Γιάννης Βλαχόπουλος συναντά στο studio τον Στιχουργό-Συνθέτη Νίκο Σταχτέα με μια μακρόχρονη πορεία στο λαϊκό τραγούδι,το οποίο υπηρετεί με σεβασμό και συνέπεια.«Στέλιο Ζεις» ένα τραγούδι αφιερωμένο για τον μεγαλύτερο Έλληνα τραγουδιστή τον Στέλιο Καζαντζίδη που έφυγε από κοντά μας στις 14 Σεπτεμβρίου 2001.Ο Νίκος και o Γιάννης ποτέ δεν έκρυψαν την αγάπη τους για το λαϊκό τραγούδι και τον Στέλιο.Ο συνδυασμός του λαϊκού στοιχείου γίνεται αυθόρμητα,αφήνοντας ένα ελληνικό «άρωμα» ανάμεσα στους ήχους...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΑΦΙΈΡΩΜΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΟΝ ΜΕΓΆΛΟ ΈΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΤΑΜΆΤΗ ΚΟΚΚΟΤΑ

Ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα Τραγουδιστή που εξυψωσε το λαϊκό τραγούδι Σταμάτη Κοκκοτα. Σε όλες τις μουσικές εκπομπές της και
Προβολή με εκπομπές αρχείου.
Ο μεγάλος Έλληνας Τραγουδιστής με τους περισσότερους από 100 δίσκους είμαι στη γειτονιά των Αγγέλων. Καλό του ταξίδι!
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ελληνικά Ραδιόφωνα: Νικηφόρος - Πες Μου Που Θα Με Πας

Ελληνικά Ραδιόφωνα: Ακούστε ότι ακούει η γειτονιά σας
Νικηφόρος - Πες Μου Που Θα Με πας;

Ο νεαρός Έλληνας Καλλιτέχνης μας έχει μάθει στις επιτυχίες τα τελευταία χρόνια μαζί με την αγάπη του κόσμου που χωρίς αυτή δεν θα έφτανε στη σημερινή κορυφή που βρίσκεται.
Αυτή τη φορά με τα Λαϊκά του σκαψίματα και την ανεβαστική χροιά του μας τραγουδά Πες Μου Που Θα Με Πας και γίνεται η αμέσως επόμενη επιτυχία για το φετινό φθινόπωρο καθώς και σλόγκαν της μόδας αυτή την περίοδο.

Πρόκειται...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΕΛΛΗΝΕΣ εμπιστεύεται στο δυναμικό του το National Geographic

OΘοδωρής Αναγνωστόπουλος είναι ο Έλληνας επιστήμονας που συμμετέχει σε αποστολή του National Geographic στη Χαβάη με το ωκεανογραφικό πλοίο «Ναυτίλος».

Ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, Co-founder & General Manager του μη κερδοσκοπικού οργανισμού SciCo (Science Communication – Επιστήμη Επικοινωνία) επιλέχθηκε να συμμετέχει ως Explorer σε μια αποστολή του National Geographic στον Ειρηνικό Ωκεανό, με τίτλο «Από την Ακτή στην Άβυσσο: Εξερευνώντας τις κοινότητες των καρχαριών και τη ρύπανση από μικροπλαστικά...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΟΙ Έλληνες επενδύουν σε Αφρική, Ασία κλπ εκτός από την χώρα μας

Οι Έλληνες πλέον επενδύουν εμπορικά στις πολυφυλετικές κοινωνίες της Αφρικής της Ασία κ.ο.κ. 🇬🇷
Το εμπορικό επιμελητήριο προέτρεψε πάλι τους Έλληνες επιχειρηματίες να μελετήσουν στόχους και προϊόντα, να προβούν σε ενδελεχή προετοιμασία, με επιμονή και υπομονή και επι τόπου έρευνα για συνεργάτες και αντιπροσώπους. Οι Ελληνικές δυνατότητες για συναλλαγές και εμπόριο πολλαπλασιάζονται και οι γειτονικές αγορές διευκολύνονται. Επιπλέον, η πανδημία έδωσε ένα πλεονέκτημα στις Αφρικανικές χώρες παρέχοντας...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Έλαμψε πιο πολύ και από την “Λευκή Νύχτα”

Χθες Παρασκευή, την τελευταία ημέρα του Σεπτέμβρη, στην 1η “Λευκή Νύχτα” του Δήμου Αχαρνών. Σε αυτή την ονειρική εκδήλωση, με φως, χρώματα, μουσική, αρώματα, και πολύς, χιλιάδες ο κόσμος που παρευρέθηκε. Επώνυμοι και άγνωστοι. Μια όμως έκανε την διαφορά την καραμπινάτη, αυτή που βγάζει μάτι. Αυτή που περιμέναμε, που είχαμε προαναγγείλει. Η πολυσυζητημένη Μαρία Αλεξάνδρου, ένας κορίτσαρος με τα όλα του. Κι όταν λέμε ”με τα όλα του” το εννοούμε πέρα για πέρα. Γυναίκα. Θυληκό και παλαιάς κοπής, και...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γράψτε το δικό σας άρθρο

Τίτλος:
Κείμενο:
Το όνομά σας:
Email:
Εικόνα (επιτρέπονται αρχεία μέχρι 3072kB, 5 αρχεία συνολικά):
 
Αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποιο video απο το YouTube, επικολλήστε το URL του: