Zougla.gr

Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021
ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOUGLA.GR
 
To blog της "ζούγκλας" δημιουργήθηκε προκειμένου να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των αναγνωστών-χρηστών, χωρίς την επιμέλεια των δημοσιογράφων. Αντ' αυτού παρατηρήθηκε το φαινόμενο της κατάχρησης μίας απόλυτης ελευθερίας που δόθηκε από την πλευρά μας. Η ελευθερία αυτή είχε και θα συνεχίσει να έχει το κόστος των επανειλημμένων μηνύσεων εναντίον μας από άτομα που υπέστησαν άδικες ή δίκαιες, χυδαίες ή λογικές επιθέσεις. Ακόμα και από εξουσιαστές οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται την διαδικτυακή ελευθερία όπως οι περισσότεροι από εμάς. Παρατηρήθηκε ως τόσο το δυσάρεστο φαινόμενο, την ώρα που εμείς υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα της ελευθερίας όλων των χρηστών ανεξαρτήτως τοποθετήσεων και χρωμάτων - ορισμένα άτομα περνώντας σε περιβάλλον απόλυτης κατάχρησης, αντί να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία της επικοινωνίας και της πληροφόρησης που τους παρέχει το blog, να αναλώνονται σε χυδαίες επιθέσεις ή ανούσιες ανταλλαγές ύβρεων μεταξύ τους. Από σήμερα τέτοιες αναρτήσεις θα φεύγουν μέχρι ο χώρος αυτός, να μετατραπεί σε πεδίο ουσιαστικής επικοινωνίας και χρήσιμων πληροφοριών. Όλοι μπορείτε να βάλετε ένα λιθαράκι και να συνεισφέρετε σε μία τέτοια προσπάθεια επιτυγχάνοντας το απόλυτο θαύμα. Ετερόκλητο πλήθος να διαχειρίζεται με μοναδικό τρόπο προς όφελος όλων την απόλυτη ελευθερία του.
Μία μικρή ή μεγάλη είδηση της περιοχής σας, τη γειτονιάς σας, το χώρο εργασίας σας, οτιδήποτε έπεσε στην αντίληψή σας μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για μεγάλο τμήμα του κόσμου. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ (Το τραγούδι που σάρωσε το διαδίκτυο)

ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ (Το τραγούδι που σάρωσε το διαδίκτυο)
DB5er2od_5o
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Τότε θα καταλάβουν απόλυτα τι σημαίνει ΕΓΚΛΗΜΑ......

Το άρθρο 2.
Τι λέει αυτό το άρθρο;
Το εξής απλό.

"O σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας."
Μέσα στην έννοια της "αξίας του ανθρώπου" υπάρχει και η έννοια της "περιουσίας". Όταν ξεπουλάς τη δημόσια περιουσία, μειώνεις αυτήν την αξία.

Άλλη αξία έχει ένας Έλληνας πολίτης, που όταν γεννιέται έχει μερίδιο στη ΔΕΗ, στον ΟΤΕ, στον ΟΣΕ κλπ., και άλλη αξία έχει όταν γεννιέται απόλυτα "άκληρος" σε ένα κράτος...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ο δρόμος του Τούρκου για το Καστελόριζο περνά .... από το κρεβάτι του Κουφοντίνα

Ο δρόμος (του Τούρκου) για το Καστελόριζο περνά .....
από το κρεβάτι του Δ. Κουφοντίνα, στην ΜΕΘ του Γ. Νοσοκομείου Λαμίας? Ήταν οι δηλώσεις Δρίτσα, για τον Κουφοντίνα, στημένες και έγιναν καθ’ υπόδειξη της Γερμανικής Πρεσβείας προς δημιουργία εμφυλιακής ατμόσφαιρας? Ποιούς εξυπηρετεί ο θάνατος ενός καταδικασμένου δολοφόνου της 17Ν και ο εμφύλιος, που θα ακολουθήσει, αν το πρόβλημα της υγείας του έχει τραγική κατάληξη? (συνέχισε την ανάγνωση)

Νέα Φιλική Εταιρεία
https://nea...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γεωργιάδης Άδωνις : «Η πρώτη επένδυση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος...»

#για_να_μη_ξεχνιόμαστε
D5ssR7GJkOI
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Παράταση μέχρι 31 Μαρτίου για το κυνήγι αγριόχοιρου

www.kinigetika.com
Μετά την επιβεβαίωση νέας εστίας Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων (ΑΠΧ) στη Βουλγαρία, η Γενική Διεύθυνση Κτηνιατρικής του ΥΠ.Α.Α.Τ. ζήτησε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος (ΥΠΕΝ) τη παράταση της κυνηγετικής περιόδου και την ενεργοποίηση των συνεργείων δίωξης για την αντιμετώπιση του κινδύνου της ΑΠΧ.

Έτσι σήμερα ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Αμυράς, παρέτεινε γενικώς, τη χρονική περίοδο θήρας του αγριόχοιρου (Sus scrofa) μέχρι την 31η Μαρτίου 2021.

Πρόκειται...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Εξώδικο απελπισίας Μηταράκη στον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ για τον Λιγνάδη.

2/3/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξώδικο απελπισίας από τον Μηταράκη κατά του ΑΚΚΕΛ για την Aνακοίνωση των «θεατρικών μαθημάτων» του Λιγνάδη σε προσφυγόπουλα

Ολοταχώς σε ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής κινείται ο Μητσοτάκης, με τις αναμνήσεις του βρώμικου ’89

Με εξώδικη διαμαρτυρία κατά του ΑΚΚΕΛ αντιμετώπισε ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Παναγιώτης (Νότης) Μηταράκης την Έκτακτη Ανακοίνωση του κόμματος στις 20 Φεβρουαρίου, υποστηρίζοντας υποτιθέμενα γεγονότα...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η επαιτεία και η βρώμικη βιομηχανία από πίσω της

Το φαινόμενο της επαιτείας και εκμετάλλευσης με σκοπό αυτής βρίσκεται σε έξαρση και κυρίως παρατηρείται την περίοδο των εορτών -ελέω της αύξησης και του τουριστικού ρεύματος- ενώ το «κύκλωμα» των γονέων-εκμεταλλευτών οργανώνεται και απλώνεται ολοένα και περισσότερο. Για την αντιμετώπιση τετοιων φαινομένων δεν αρκεί η ενημέρωση των αρχών αλλά η πρωτοβουλία μαζί με φορείς για την θέσπιση μονίμων μέτρων και παταξη του φαινομένου καθώς η εκμετάλλευση είναι η μάστιγα στην οποία καταλήγει η όποια άσκηση...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Η "ληστεία" των υπηρετών είναι σήμερα το πρόβλημα της κοινωνίας και όχι οι "ληστές" της 17 Νοέμβρη.

...Θεός στο Σύνταγμα είναι μόνον ο λαός.
Η εξουσία λογοδοτεί σ' αυτόν.
Οι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοί της πρέπει να είναι έτοιμοι να φύγουν "κλοτσηδόν" από τις θέσεις τους, αν το αποφασίσει ο λαός.

Το πλεονέκτημα σ' αυτού του είδους τις πρακτικές το έχουν πάντα οι απλοί πολίτες και όχι οι πολυεκατομμυριούχοι "υπηρέτες" τους, τους οποίους ο λαός τους βλέπει με καχυποψία. Το πλεονέκτημα το έχει ο φτωχός "Αγιάννης" και όχι ο βολεμένος και χορτάτος "Ιαβέρης".

Ο λαός πάντα...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Πως Να Φτιάξω Εξώφυλλο Καναλιού Youtube (Βήμα-Βήμα) | Γίνε Youtuber

Σε αυτό το βίντεο θα μάθεις βήμα βήμα πως μπορείς να δημιουργήσεις εύκολα και δωρεάν ένα ωραίο επαγγελματικό εξώφυλλο ή αλλιώς banner για το κανάλι σου στο Youtube με το Canva και μάλιστα με 2 τρόπους. Ακόμη στο τέλος του βίντεο θα σου δείξω πως μπορείς να προσθέσεις εικονίδια με τα social media σου ή με την ιστοσελίδα σου.
pL-9qT3ZySM
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Το κάθε κόμμα δηλαδή είναι "αίρεση" της ίδιας "θρησκείας", που ονομάζεται "δημοκρατία".

..Τα πράγματα είναι απλά.
Μέσα στη βουλή της δημοκρατίας υπάρχουν τα κόμματα που την σέβονται με την ίδια λογική που υπάρχουν μέσα στον χριστιανισμό οι μεγάλες και νόμιμες "αιρέσεις" του.
Την πρωτοκαθεδρία μέσα σ' αυτόν τη διεκδικούν μόνον αυτές οι "αιρέσεις" που συντρέχουν λειτουργικά μ' αυτόν.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τη δημοκρατία.
Το κάθε κόμμα δηλαδή είναι "αίρεση" της ίδιας "θρησκείας", που ονομάζεται "δημοκρατία".

Ο κομμουνισμός είναι διαφορετική...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Οι "προστάτες" ενός συστήματος, που σιχαίνεται τους "προστάτες".

...Αν σήμερα κάποιος αποφάσιζε να αφαιρέσει τα πολιτικά δικαιώματα στους Έλληνες, που ξεπερνούν το πεντηκοστό έτος της ηλικίας τους, θα άλλαζε ραγδαία το πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα.

Γιατί;

Γιατί οι ιδεολογίες που δεν σέβονται τη δημοκρατία θα εξαλείφονταν. Οι μοναρχικοί μαζί με τους κομμουνιστές δεν θα κατόρθωναν να εκλέξουν ούτε δημοτικό σύμβουλο.
Οι αγράμματοι των προηγούμενων γενιών είναι αυτοί οι οποίοι δίνουν στις ιδεολογίες αυτές το όποιο λαϊκό έρεισμα εμφανίζονται...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

.. υπνωτίζουν τον λαό και διακόπτουν το διαρκές της ανάγκης της προστασίας του Συντάγματος.

...Ο πολίτης όχι απλά δικαιούται, αλλά υποχρεούται να το προστατεύει και μάλιστα "με κάθε μέσο" απέναντι στον οποιονδήποτε το απειλεί με "κατάλυση".

Αυτήν την "εντολή" άφησαν σε εμάς τους "κληρονόμους" οι συντάκτες του Συντάγματος, που είναι οι ήρωες πατέρες μας και όχι κάποιοι συντάκτες νομικοί.

Εδώ πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης, γιατί αυτό το οποίο θα πούμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Το "με κάθε μέσο" αφορά την αντιμετώπιση αυτού που πάει να το "καταλύσει". Η σημαντική...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ελληνικά Ραδιόφωνα: Παναγιώτης Κουφογιάννης - Όλα Αυτά Τα Αν

Με ένα παλιότερο Ελληνικό κομμάτι πάμε να νοσταλγησουμε το ντεμπούτο του νικητή του xfactor Παναγιώτη Κουφογιάννη. Η Ελληνική Μπαλαντα με ροκ επιρροή με τίτλο Όλα Αυτά Τα Αν εισηλθε στα Ραδιόφωνα κάνοντάς το επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΦΟΓΙΑΝΝΗ
Οπτικοποιημενο
https://youtu.be/4OfyjkVszAk

Αποκτήστε το με στέρεο & flac (cd) ήχο στις επίσημες μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες!
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γεωργιάδης Άδωνις : «Ότι είναι ο Σαρκοζύ στην Γαλλία, είμαι εγώ στην Ελλάδα...»

#για_να_μη_ξεχνιόμαστε
tusHlUrbKKE
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ "ΚΡΑΤΙΚΟ" ( ; ) ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ KAI ΣΑΝ "ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΟ" ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΦΘΟΡΕΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΧΩΡΕΣΕΙ" ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ .
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΩΤΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ . ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ"...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Το "δικαίωμα" της τρομοκρατίας σ' αυτόν τον νόμο βασίζεται και όχι στον κοινό νόμο.

..Πολλοί —και μάλιστα άνθρωποι της εξουσίας— δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι οι καιροί πλέον δεν τους ευνοούν.
Δεν τους ευνοούν στις αυθαιρεσίες τους και στις κλοπές τους. Λειτουργούν με κεκτημένη ταχύτητα, νομίζοντας ότι είμαστε ακόμα στον Μεσαίωνα της άγνοιας.

Δεν καταλαβαίνουν ότι οι κοινωνίες μορφώθηκαν και δεν μπορείς να τις εμπαίζεις με νομικίστικες αστειότητες. Οι σύγχρονες κοινωνίες συντίθενται από πολίτες με δικαιώματα και εξουσίες και όχι από δουλοπάροικους, που αρκεί να...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

..... το μέγα σφάλμα αυτών που μας κυβερνάνε.

Η πολυδιαφημισμένη "εξάρθρωση" της διαβόητης τρομοκρατικής οργάνωσης, που ακούει στο όνομα "17 Νοέμβρη" πιθανόν ν' αποτελεί το μεγαλύτερο στρατηγικό σφάλμα της αστικής εξουσίας, που κυβερνάει τη χώρα. Οι κατά τα άλλα παμπόνηροι εξουσιαστές μας μάλλον έκαναν το σφάλμα του αιώνα. Έκαναν ένα σφάλμα, που μπορεί ν' αλλάξει άρδην την κατάσταση στην ελληνική κοινωνία.

Οι αστοί, που μας κυβερνάνε, πιάστηκαν σε μια "φάκα", που ακόμα και οι ίδιοι οι τρομοκράτες δεν πίστευαν ποτέ τους ότι θα μπορούσαν...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Ωραία θέματα η παιδεραστία και ο Κουφοντίνας αλλά με τις νέες φρεγάτς τι θα γίνει;

Πάνε για τον 22ο αιώνα οι Bellh@ra. Λέτε να έχουν παλιώσει ως τότε; Μπα, ελπίζω όχι.
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Το ακούσαμε και μας 'αρεσε

Όταν Ήμασταν Μαζί είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού, που κυκλοφορεί από την Aspect4music του Ομίλου MC Kopelouzos, στο επίσημο κανάλι της εταιρείας στο YouTube και στα ψηφιακά καταστήματα.To ερμηνεύει ο πρωτοεμφανιζόμενος και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης, Παναγιώτης Μαγειρόπουλος. Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα, που αναμένεται να συγκινήσει.
Κοιτάζω από το τζάμι την βροχή
στο δρόμο δεν υπάρχει ουτε ψυχή
είναι πρωί και εγώ δεν έχω κοιμηθεί.
Θυμάμαι οσα περάσαμε μαζί
στιγμές...
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Συνέντευξη: Βασίλης Νικόλαος Βιτσιλόγιαννης
(IG: @vassiliosvitsilogiannis)

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε καλεσμένοι είναι η Στίλβη Ψιλοπούλου-ηθοποιός, η Μαίρη Καρφάκι-ηθοποιός και η Λιλή Παναγούλια-μοριακή βιολόγος. Στα λόγια τους θα ειπωθούν αλήθειες και απόψεις σχετικά με τις σεξουαλικές παρενόχλησεις που το τελευταίο διάστημα έχουν λάβει χώρα σε πολλούς εργασιακούς χώρους.
RMEdKraHFyc
Αναρτήθηκε από Ανώνυμος στις Σχολιάστε

Γράψτε το δικό σας άρθρο

Τίτλος:
 
Κείμενο:
 
Το όνομά σας:
 
Email:
 
Εικόνα (επιτρέπονται αρχεία μέχρι 3072kB, 5 αρχεία συνολικά):
 
Αν θέλετε να ενσωματώσετε κάποιο video απο το YouTube, επικολλήστε το URL του: