Είναι ευρέως γνωστό πως η Toyota είναι μία από τις πιο αξιόπιστες και δημοφιλείς αυτοκινητοβιομηχανίες στον πλανήτη. Ιδιαίτερα αγαπητή και στην Ελλάδα, διαθέτει μοντέλα τα οποία είναι best seller σε κάθε κατηγορία, καθώς διαπρέπουν σε όλους τους καίριους τομείς. Ποιότητα, αξιοπιστία, οικονομία χρήσης και συντήρησης. Η ιαπωνική όμως φίρμα, έχει έναν ακόμα λόγο που προτιμάται από τους περισσότερους. 

Δίνει στον ιδιοκτήτη την δυνατότητα να προσθέσει σε κάθε μοντέλο την προσωπική του πινελιά, ακόμα και μετά την αγορά του. Με μία πληρέστατη γκάμα για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα της (Aygo X,Yaris, Yaris Cross, Corolla, C-HR, Corolla Cross, RAV4…), σου προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα Toyota, που όμοιο του δεν θα συναντήσεις πουθενά. Μάλιστα για να γίνει ακόμα πιο εύκολη η διαδικασία, μπορείς να πατήσεις ΕΔΩ, να επιλέξεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και να δεις όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί να επιλέξεις ένα γνήσιο αξεσουάρ;
Όπως και στα αυτοκίνητα, έτσι και στα αξεσουάρ, η Toyota παρέχει ασύγκριτη ποιότητα και ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας πως δεν υπάρχουν ημερομηνίες λήξης σε αυτά που προσφέρει. Παράλληλα, τα γνήσια αξεσουάρ Toyota, αναπτύσσονται ταυτόχρονα με κάθε νέο μοντέλο, με αυτό το μοναδικό πλεονέκτημα να επιτρέπει στην εταιρία, να σχεδιάζει αξεσουάρ που ενσωματώνονται τέλεια στην δομή του οχήματος και που δεν επηρεάζουν στο ελάχιστο τα συστήματα ασφαλείας. Σε αντίθετη περίπτωση και με την χρήση μη γνήσιων αξεσουάρ Toyota, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκληθεί φθορά στα υλικά του αυτοκινήτου, να επηρεαστούν συστήματα ασφαλείας όπως το Toyota SafetySense αλλά και να προκληθεί πρόβλημα στα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.

Επίλεξε ανάμεσα στα γνήσια αξεσουάρ της Toyota με ένα κλικ. Διάλεξε το μοντέλο ΕΔΩ και δες τις διαθέσιμες επιλογές. Ας τις δούμε ξεχωριστά.

Αξεσουάρ μεταφοράς: Για να μπορείτε να μεταφέρετε πραγματικά όσα θέλετε, υπάρχουν διαθέσιμες μπάρες οροφής, βάσεις ποδηλάτων, ειδικός κοτσαδόρος αλλά και φορητό ψυγείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξεσουάρ ασφάλειας: Ελαχιστοποιήστε ακόμα περισσότερο τους κινδύνους με κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, συναγερμό και παιδικά καθίσματα.

Αξεσουάρ εμφάνισης για το εσωτερικό: Εδώ μπορείτε να βρείτε διακοσμητικά κονσόλας και πλαϊνών, ειδικούς φωτισμούς για το εσωτερικό, πατάκια σε διάφορες ποιότητες, βάσεις στήριξης τάμπλετ, μαρσπιέ αλουμινίου, ακόμα και δερμάτινα καθίσματα.

Αξεσουάρ εμφάνισης για το εξωτερικό: Στη λίστα θα βρείτε διακοσμητικά πλαϊνών θυρών, πλαϊνά σκαλοπάτια, διακοσμητικά καθρεφτών, πλαϊνές ποδιές προφυλακτήρων και πλαϊνά προστατευτικά. 

Αξεσουάρ προστασίας: Εδώ υπάρχουν προστατευτικά φιλμ, cargo net για την οργάνωση του χώρου αποσκευών, προστατευτικές πλάκες προφυλακτήρων, ανεμοθραύστες αλλά και προστατευτικά μεταφοράς κατοικιδίων.

Και για να είστε απόλυτα σίγουροι πως το Toyota σας θα παραμείνει ανεπηρέαστο από όλες τις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει για πάντα την λάμψη του, υπάρχει το Care Kit. Ένα πακέτο περιποίησης που περιλαμβάνει: Καθαριστικό τζαμιών για εύκολη αφαίρεση εντόμων και λεκέδων – Ισχυρό Καθαριστικό παρασίτων, όπως κουτσουλιές  –  Καθαριστικό κονσόλας και εσωτερικών επιφανειών.

Τέλος, η κατηγορία “Must Have” αξεσουάρ αφορά όλα τα μοντέλα της Toyota και περιλαμβάνει τόσο την κεραμική επίστρωση όσο και την προστασία υφάσματος. Στην πρώτη περίπτωση, προστατεύεται το χρώμα του αυτοκινήτου διατηρώντας την αξία του στην φθορά των ετών, δεν λερώνει και είναι άκρως αποτελεσματικό στην προστασία από κουτσουλιές. Η προστασία υφάσματος, ξεχωρίζει με την γρήγορη τοποθέτηση, και είναι η απόλυτη ασπίδα απέναντι στους πιθανούς λεκέδες, ειδικά σε όσους μεταφέρουν μικρά παιδιά ή κατοικίδια. Μάλιστα μπορεί να συνδυαστεί με την κεραμική επίστρωση και την προστασία ζαντών, με μόλις 20 ευρώ επιπλέον.

Πατήστε ΕΔΩ και βρείτε ένα αξεσουάρ ειδικά για το δικό σας Toyota. 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης