Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Λογικό θα μπορούσε κανείς να πει καθώς διαθέτουν χώρους, είναι ψηλά, αρέσουν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα σε εκδρομές και εξορμήσεις.

Όταν βρεθούμε εκτός δρόμου σίγουρα θα χρειαστεί να περάσουμε από σημείο με λάσπη...

Άπλετοι χώροι…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Skoda Kodiaq είναι ένα από τα δημοφιλή μοντέλα της κατηγορίας με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που Μία πενταμελής οικογένεια θα το λατρέψει…ταιριάζουν στην ελληνική πραγματικότητα.

Η εξωτερική σχεδίαση ικανοποιεί το μεγαλύτερο μέρος του αγοραστικού κοινού, το εσωτερικό είναι ποιοτικό και με άπλετους πραγματικά χώρους για μία πενταμελής οικογένεια ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τις δυνατότητες που έχει και σε εκτός δρόμους συνθήκες.

Εδώ να συμπληρώσουμε πως η συμπεριφορά του στο δρόμο είναι υποδειγματική και οι επιβάτες θα νοιώσουν πολύ άνετα.

Η ποιότητα στο εσωτερικό του Skoda Kodiaq είναι υψηλή και χαρακτηρίζεται από τους μεγάλους χώρους που διαθέτει

Δοκιμασίες που θα συναντήσουμε…

Έχοντας στα χέρια μας την έκδοση με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων και τους 150 ίππους αποφασίσαμε να κάνουμε μία δοκιμή με συνθήκες που οι περισσότεροι θα συναντήσουμε όταν βρεθούμε στη φύση.

Για παράδειγμα να περάσουμε από ανώμαλο έδαφος και να κινηθούμε ακόμα και με… τρεις τροχούς, να οδηγήσουμε σε λάσπες και να κάνουμε πέρασμα από νερό.

Το Kodiaq μπορεί να κινηθεί άνετα ακόμα και όταν ο τέταρτος τροχός βρίσκεται στον αέρα!

Στην πράξη

Για να δούμε τι ισχύει στην πράξη πήγαμε στην πίστα 4×4 Attart Off Road Park και περάσαμε τα παραπάνω εμπόδια. Να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη έκδοση ήταν 4χ4, εφοδιασμένη με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και με τα εργοστασιακά ελαστικά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Skoda Kodiaq πατήστε ΕΔΩ

 

Δείτε το σχετικό video και το… βαθμό δυσκολίας που έχει το Skoda Kodiaq για τις παραπάνω δυσκολίες που θα συναντήσουμε όταν κινηθούμε εκτός δρόμους…

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης