Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η νέα γενιά του Peugeot 508 ξεκίνησε να πωλείται και στην ελληνική αγορά και είναι διαθέσιμη με Το νέο Peugeot 508 βρίσκεται στην Ελλάδα και αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του…κινητήρες βενζίνης και diesel και με ιπποδυνάμεις που ξεκινούν από τα 130 και φτάνουν έως και τα 225 άλογα.
   
Όπως θα διαπιστώσετε, το γαλλικό οικογενειακό μοντέλο έχει ξεφύγει από τα καθιερωμένα και δείχνει μία άλλη δυναμική στην κατηγορία του, συνδυάζοντας σπορ σχεδίαση, τεχνολογία και σύγχρονους κινητήρες.

Έχοντας στα χέρια μας την έκδοση με τον κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 1.6 λίτρου με τους 180 ίππους διαπιστώσαμε τον «ταξιδιάρικο» χαρακτήρα του μοντέλου. Άνεση, πολυτέλεια και μοναδικά χαρακτηριστικά σού ανεβάζουν τη διάθεση και σε προδιαθέτουν να γράψεις χιλιόμετρα τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.

Αυτό το μικρό τιμόνι στο Peugeot 508 είναι άνετο, βολικό και σε προδιαθέτει να απολαύσεις την οδήγηση...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τέσσερις προορισμοί

Αυτήν τη φορά επιλέξαμε τέσσερις προορισμούς εντός Αττικής για να απολαύσουμε αυτό το κλασικό
ελληνικό μοναδικό τοπίο που πολλές φορές βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μας και δεν το γνωρίζουμε. Πάμε από το βουνό στη θάλασσα…Καθίσαμε πίσω από το τιμόνι του νέου Peugeot 508, νιώσαμε άνετα με το αυτόματο 8άρι κιβώτιο ταχυτήτων και γράψαμε πολλά χιλιόμετρα για να επισκεφτούμε τα μέρη που επιλέξαμε.

Πήγαμε στη λίμνη Μπελέτσι, που βρίσκεται 15 λεπτά από τη διασταύρωση της Βαρυμπόμπης, και μετά κατευθυνθήκαμε στο φράγμα του Μαραθώνα για να απολαύσουμε τη μοναδική θέα. Από εκεί, και μέσω Αττικής Οδού φτάσαμε στο Σούνιο και στον Ναό του Ποσειδώνα για να καταλήξουμε στην Πάχη Μεγάρων, ένα μέρος που θυμίζει νησί και μπορείς να επισκεφτείς τόσο το αυτοκινητοδρόμιο της πόλης όσο και το αεροδρόμιο για μία… πτήση με αεροπλάνο ή ελικόπτερο.


Δείτε το παρακάτω video και ετοιμάστε την επόμενη κοντινή σας διαδρομή (camera: Χάρης Γκίκας)

Εκδόσεις Peugeot 508

Βενζίνη
1.6 PureTech 180
1.6 PureTech 225

Diesel
1.5 BlueHDi 130
1.5 BlueHDi 130
2.0 BlueHDi 180
* οι τιμές θα ανακοινωθούν σύντομα (θα ξεκινούν από 29.900 ευρώ)

Η λίμνη Μπελέτσι βρίσκεται στην Ιπποκράτειο Πολιτεία στις Αφίδνες

Το φράγμα του Μαραθώνα

Το Peugeot 508 και στο βάθος ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο

 
Η Πάχη Μεγάρων από ψηλά. Τα νησάκια είναι η Πάχη και το Παχάκι και στο βάθος αριστερά η Σαλαμίνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης