Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου παρουσιάζει τρομακτική άνοδο σε παγκόσμιο επίπεδο. Η ζήτηση για τέτοιου είδους αυτοκίνητα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ενώ τα νέα μοντέλα κάνουν Η X3 ταξιδεύει, γρήγορα, άνετα και οικονομικά…την εμφάνισή τους, το ένα πίσω από το άλλο.    

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω και συγκεκριμένα στο 2003, η BMW παρουσίασε την X3, ένα αυτοκίνητο που έκανε αίσθηση και συνεχίζει να κάνει ακόμα και σήμερα.

Σχεδίαση, πολυτέλεια και σπορ χαρακτηριστικά ήταν τα τρία στοιχεία που ανέβασαν ψηλά τον πήχη για το γερμανικό μοντέλο. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κόσμος έχει κατατάξει την X3 στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε την επετειακή έκδοση της X3

Σπορ χαρακτηριστικά
Το γνωστό SUV δεν περνά απαρατήρητο από το ελληνικό κοινό, πόσο δε, η επετειακή έκδοση με την Η Το γράμμα «Μ» κάνει τη διαφορά έστω και στο μάτι!ονομασία X3 20d Sport Limited Edition που διαθέσιμη εδώ και λίγες εβδομάδες.

Με έμφαση στα σπορ χαρακτηριστικά, όπως άλλωστε κάθε όχημα της BMW που φέρει το γράμμα Μ, η νέα έκδοση εντυπωσιάζει όταν την κοιτάζεις στα… μάτια.

Σπορ γραμμές, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, φώτα τεχνολογίας LED, είναι μερικά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που διακρίνεις με το… καλημέρα.

Η συγκεκριμένη X3 είναι τετρακίνητη και μπορεί να κινηθεί σε δύσκολα εκτός δρόμου σημεία ακόμα και με ασφάλτινα ελαστικά...

Πολυτέλεια και οικονομία
Εσωτερικά συναντούμε, δερμάτινα καθίσματα και επενδύσεις, αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, διακριτικά
Η συγκεκριμένη έκδοση που έχει όφελος εξοπλισμού 10.000 ευρώ είναι διαθέσιμη με 69.900 ευρώστοιχεία Μ Sport, οθόνη στην κεντρική κονσόλα που συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο, ηχοσύστημα Harman Kardon ενώ ξεχωρίζει και η μεγάλη ηλιοροφή…

Να σημειώσουμε πως η X3 20d εφοδιάζεται με κινητήρα diesel χωρητικότητας 2.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 190 ίππους και παράγει 400 Nm ροπής.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε και την κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται σε πραγματικές συνθήκες, κοντά στα 7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BMW X3 πατήστε
ΕΔΩ

Το πολυτελές εσωτερικό της επειτειακής έκδοσης...
Το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και με paddles στο τιμόνι βρίσκονται στον στάνταρτ εξοπλισμό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης