Αποστολή στην Ολλανδία
Λουκάς Παπαλάμπρος

Στις αρχές της εβδομάδας, ταξιδέψαμε ως την Ολλανδία για να δούμε και να οδηγήσουμε για πρώτη φορά το νέο Toyota Aygo, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πανευρωπαϊκή παρουσίαση του νέου μικρού ιαπωνικού μοντέλου, έγινε στο Ρότερνταμ, με τους ανθρώπους της Toyota να έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό πρόγραμμα για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου.

Η ελληνική αποστολή ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών, καθώς συμμετείχαν 19 δημοσιογράφοι από διάφορα περιοδικά, εφημερίδες και ιστοσελίδες. Το γεγονός αυτός έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλους, καθώς από το 2009 και μετά, οι αντίστοιχες ελληνικές αποστολές ελάχιστες φορές ξεπερνούν τα 10 άτομα. Οι εταιρείες λόγω της κρίσης έχουν μειώσει πολύ τα μπάτζετ τους και αυτό έχει ως συνέπεια να καλούν λίγα Μέσα στις παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές παρουσιάσεις νέων μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αυτοκίνητα τα πήραμε από το Άμστερνταμ, πήγαμε οδικώς έως το Ρότερνταμ και πάλι πίσω, καλύπτοντας συνολικά 300 χιλιόμετρα. Οι άνθρωποι της Toyota έκαναν τα πάντα για να μας ευχαριστήσουν, βάζοντας ακόμα και τηλεοράσεις στο bar-restaurant όπου είχαμε πάει για φαγητό το βράδυ της Τρίτης 24 Ιουνίου, ώστε να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Στο γκολ του Σαμαρά, έγινε κυριολεκτικά χαμός, με τους πελάτες του μαγαζιού να συμμετέχουν στους πανηγυρισμούς. Εντυπωσιακή ήταν και η ιδέα των ανθρώπων της Toyota να τοποθετήσουν μια φωτογραφία με την εθνική μας ομάδα, έξω από την αίθουσα όπου έγινε η συνέντευξη Τύπου, καλωσορίζοντάς μας.

Το Ρότερνταμ, είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση δήμος της Ολλανδίας μετά το Άμστερνταμ και το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης. Είναι παγκοσμίως γνωστό για το Πανεπιστήμιο Εράσμους και την εντυπωσιακή γέφυρα που φέρει το ίδιο όνομα. Κατασκευάστηκε το 1996, έχει μήκος 790 μέτρα και οι ντόπιοι της έχουν δώσει το παρατσούκλι «Κύκνος.


Ένα ένα τα αυτοκίνητα με τους συναδέλφους αναχωρούν απο το Άμστερνταμ για το Ρότερνταμ


Τα κορίτσια που μας υποδέχθηκαν στο λόμπι του ξενοδοχείου


Ένα κοκτέιλ για καλωσόρισμα


Υπήρχε και DJ σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Aygo


Έξω απο την αίθουσα που γινόταν η συνέντευξη Τύπου υπήρχε αυτή η οθόνη με την εθνική ομάδα


Τα στελέχη της Toyota μας μιλάνε για το νέο τους μικρό μοντέλο


Όλοι μας πήραμε θέσεις για το μεγάλο αγώνα της εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού


Η γέφυρα – σύμβολο του Ρότερνταμ με το παρατσούκλι “Κύκνος”


Όλοι σχεδόν οι Ολλανδοί κυκλοφορούν με ποδήλατα


Πάνω στη γέφυρα υπάρχει πεζοδρόμιο,ποδηλατόδρομος και λωρίδες κυκλοφορίας οχημάτων


Πανέμορφα τα σπίτια στα κανάλια. Όλοι έχουν απο μια βάρκα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης