Οδηγούν: Στέφανος Αττάρτ και Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Στην ελληνική αγορά κυκλοφορούν εκατοντάδες αυτοκίνητα και οι επιλογές πλέον για τους υποψήφιους αγοραστές είναι πάρα πολλές. Έτσι, ανάλογα με τα… γούστα που έχει ο καθένας, επιλέγει το όχημα με το οποίο θέλει να μετακινείται ή να κάνει τη δουλειά του. Επιλογές, όπως προαναφέραμε, υπάρχουν άφθονες για τους οδηγούς που επιλέγουν επιβατικά οχήματα, αλλά, όπως φαίνεται, το ίδιο ισχύει και για τους επαγγελματίες που έχουν πολλές επιλογές όταν έρθει η ευχάριστη ώρα να επιλέξουν ένα αυτοκίνητο τύπου pick up.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Isuzu D Max πάει στην κυριολεξία παντού!

Για τους πραγματικούς επαγγελματίες, ένα μονοκάμπινο «αγροτικό» θεωρείται ιδανική λύση, αλλά για αυτούς που αναζητούν το κάτι παραπάνω, υπάρχει η πρόταση με τα διπλοκάμπινα που έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Χωρίς να υπερβάλλουμε, τα σύγχρονα και τελευταίας γενιάς διπλοκάμπινα pick up δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα επιβατικά SUV, ενώ επιπλέον διαθέτουν και έξτρα δυνατότητες. Η ποιότητα των υλικών, η καμπίνα των επιβατών, ο εξοπλισμός τους έχει πραγματικά… ξεφύγει, όπως για παράδειγμα ισχύει με τη νέα γενιά του Isuzu D-Max. Το νέο αυτό εργαλείο, με την άκρως επιτυχημένη προηγούμενη γενιά και τη φήμη του «δεν σπάει δεν χαλάει», μας προκάλεσε το ενδιαφέρον και αποφασίσαμε να του… δώσουμε να καταλάβει, για να διαπιστώσουμε εν τέλει ότι είναι ένα όντως σκληροτράχηλο εργαλείο.

Έχοντας στα χέρια μας την τελευταία γενιά, αποφασίσαμε πως το ιδανικό μέρος για δοκιμή ενός 4×4 ή επαγγελματικού pick up είναι η πίστα Attart Off Road Park στην Κερατέα. Χωρίς πολλή σκέψη βρεθήκαμε εκεί και μαζί με τον γκουρού στα 4×4 Στέφανο Αττάρτ ξεκινήσαμε την οδήγηση. Δεν χρειάστηκε πολλή ώρα για να ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμασίες στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, ενώ σημαντικό στοιχείο ήταν πως όλα τα κάναμε απολαμβάνοντας και τις ανέσεις ενός σύγχρονου SUV. «Το νέο D-Max είναι ένα πραγματικό εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία. Οι δυνατότητές του σε εκτός δρόμου συνθήκες είναι μοναδικές και, για να τις καταλάβει κανείς, πρέπει να το οδηγήσει» δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Αττάρτ και πρόσθεσε: «Επιπλέον μου άρεσε η άνεση και η αίσθηση ότι δεν βρίσκομαι σε ένα αυτοκίνητο που στο πίσω μέρος του μπορεί να μεταφέρει από λαχανικά μέχρι τούβλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα για το νέο D Max, απλώς να σημειώσουμε ότι είναι εφοδιασμένο με κινητήρα diesel 2,5 λίτρων Euro5, ο οποίος αποδίδει 163 ίππους και παράγει 400 Nm ροπής. Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα καταλάβετε πραγματοποιώντας ένα test drive.

Εκδόσεις – τιμές Isuzu D-Max

Single Cab 4×2 από 17.450 ευρώ
Single Cab 4×2 από 17.950 ευρώ
Single Cab 4×2 A/C από 19.450 ευρώ
Single Cab 4×4 A/C από 22.850 ευρώ
Extended Cab 4×2 από 22.950 ευρώ
Extended Cab 4×4 από 25.950 ευρώ
Extended Cab 4×4 LS1 από 27.950 ευρώ
Extended Cab 4×4 LS1 Auto από 29.950 ευρώ
Double Cab 4×4 από 26.950 ευρώ
Double Cab 4×4 LS1 από 29.900 ευρώ
Double Cab 4×4 LS2 από 30.900 ευρώ
Double Cab 4×4 LS1 Auto από 31.490 ευρώ
Double Cab 4×4 LS2 Auto από 32.490 ευρώ

Και επειδή πολλές φορές τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σας προτρέπουμε να απολαύσετε τις εντυπωσιακές εικόνες με το νέο Isuzu D Max

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης