Το σόου της Daimler στο Βερολίνο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014, 16:07
Το σόου της Daimler στο Βερολίνο

Αποστολή στο Βερολίνο
Λουκάς Παπαλάμπρος

Στα μέσα αυτής της εβδομάδας και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 16 Ιουλίου, ταξιδέψαμε ως το Βερολίνο, στο πλαίσιο της παγκόσμιας παρουσίασης των νέων Smart Fortwo και Forfour.

Η Daimler είχε στήσει ένα απίστευτο σκηνικό στο Berlin Tempodrom, μια υπερπαραγωγή που εντυπωσίασε τους πάντες. Στο event έδωσαν το παρόν περισσότεροι από 700 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο, με τους καλεσμένους να ξεπερνούν συνολικά τους 1.000. Η γερμανική εταιρεία είχε σκεφτεί το παραμικρό, στήνοντας από γήπεδο beach volley με διαγωνιζόμενους τους επαγγελματίες της εθνικής ομάδας, μέχρι beach bar, εστιατόρια, καφέ, καντίνα με χοτ ντογκ, μπυραρίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους.

Ένας χώρος μοναδικός, τεράστιος, με εκατοντάδες νεαρούς και νεαρές να είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους πάντες. Για να δημιουργηθεί όλο αυτό πρέπει να ξόδεψαν κάτι εκατομμύρια ευρώ. Οι Γερμανοί όμως έχουν λεφτά… και πολλά μάλιστα.

Στο εσωτερικό, υπήρχε η κεντρική σάλα όπου έγινε η παγκόσμια παρουσίαση και περιμετρικά μικρές αίθουσες, όπου οι ειδικοί της εταιρείας εξηγούσαν κάθε λεπτομέρεια των αυτοκινήτων.

Το πάρτι, γιατί περί πάρτι πρόκειται, ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε μετά τις 11 το βράδυ. Η παρουσίαση των αυτοκινήτων έγινε στις 20:00, από τον ίδιο τον πρόεδρο της Daimler, Dieter Zetsche και το μεγάλο αφεντικό της Smart, την Annette Winkler.


Όποιος ήθελε μπορούσε να μετακινηθεί με τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Smart


Μέχρι τις 20:00 τα αυτοκίνητα ήταν καμουφλαρισμένα


Καντίνα με χοτ ντογκ και μπύρες


Beach Volley με καφεδάκι (φραπέ παρακαλώ) και τα κινητά ανά χείρας


Ο αγώνας είχε πολύ ωραίες στιγμές...δεν πιστευώ να βλέπει κανείς τη μπάλα;


Παντού νεαρές κοπέλες πρόσφεραν φαγητό και ποτά


Πλάνο απο την εξωτερική εξέδρα


Στο εσωτερικό του Forfour χωράει ένα ολόκληρο δωμάτιο


Η κυρία Winkler με όλη την ομάδα εξέλιξης και κατασκευής των νέων Smart


O Dieter Zetsche, CEO της Daimler


Έκανε ειδική αναφορά στην κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου


Το τραπέζι της ελληνικής αποστολής στην κεντρική αίθουσα


Με το που τέλειωσε την ομιλία του ο πρόεδρος επικράτησε το αδιαχώρητο πάνω στη σκηνήΤο βράδυ ήταν ώρα για χαλάρωση και κοκτέιλ


Για πολύ χαλάρωση όμως... τα κορίτσια θα έρθουν στην Ελλάδα διακοπές

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014, 16:07