Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός των αυτοκινήτων Daihatsu που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά από τότε που έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά μέχρι και σήμερα. Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία συνέλεξε η zougla.gr, το νούμερο αγγίζει σχεδόν τις 50.000 μονάδες.

Το πιο… μοσχοπουλημένο από όλα είναι το Terios με σχεδόν 27.000 πωλήσεις και ακολουθούν τα Cuore και Sirion. Κορυφαία χρονιά από πλευράς πωλήσεων ήταν το 2008, οπότε και η Daihatsu πρόσθεσε στο πελατολόγιό της 6.377 νέους ιδιοκτήτες. Σε γενικές γραμμές, η μάρκα διατηρεί ένα φανατικό κοινό που επιλέγει Daihatsu για την οικονομία στο καύσιμο αλλά και επειδή είναι φιλικά στο περιβάλλον με χαμηλές εκπομπές ρύπων CO2. Επίσης, τον ρόλο της παίζει το after sales και η υποστήριξη από την εταιρεία Agripan που συνεχίζει να τα εισάγει, παράλληλα φέρνει και τα μοντέλα της Mahindra, ενώ ετοιμάζει νέες συνεργασίες που θα ανακοινώσει σύντομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό πίνακα με τις πωλήσεις των αυτοκινήτων Daihatsu στην Ελλάδα από το 1990, οπότε και ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στην Ελλάδα.

Κάντε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δείτε αναλυτικά τις πωλήσεις αυτοκινήτων Daihatsu 

 


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης