Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

Το 2014 θα είναι μία χρονιά πολύ σημαντική για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που περιμένουν πολλά από τη νεοσύστατη ομοσπονδία αυτοκινήτου και οι θεατές αναμένουν με αγωνία τόσο το αγωνιστικό πρόγραμμα όσο και την ποιότητα των ράλι που θα διεξαχθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας εξ αυτών είναι και το ιστορικό ράλι Ακρόπολις, αγώνας που φέτος πραγαμτοποιήθηκε χωρίς την θεαματική κατηγορία sporting. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, για την επόμενη χρονιά, η ημερομηνία διεξαγωγής θα είναι κατά πάσα πιθανότητα από 5 έως 8 Ιουνίου ενώ σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι ο εν λόγω αγώνας θα έχει συντελεστή 2. Αυτό σημαίνει ότι θα μετρά ως διπλός αγώνας, κάτι που θα ισχύσει μόνο για τη χώρα μας. Στην πράξη κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα συγκεντρώσει στην Ελλάδα πολλά ξένα πληρώματα ενώ θεωρείται δεδομένη η κατηγορία sporting.

H κίνηση αυτή έχει γίνει με πρωτοβουλία του Χρήστου Αποστολίδη ο οποίος κάνει τα αδύνατα – δυνατά για να διοργανώσει το 2014 τον καλύτερο αγώνα, ασχέτως οικονομικής κρίσης. Αυτό που αναμένουμε είναι η επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του zougla.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης