Εκτός από τα… κλασικά αθλήματα που γνωρίζουμε, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο κ.ά., υπάρχει και ακόμη ένα που ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Στο εξωτερικό θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα, αλλά στην Ελλάδα έχει αρχίσει να ανθίζει τα τελευταία χρόνια.

Ο λόγος για το αγωνιστικό καρτ, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτά που οι περισσότεροι γνωρίζουν και έχουν λίγο-πολύ οδηγήσει. Πρόκειται για μονοθέσια που μπορεί να κινηθούν αρκετά γρήγορα και να προσφέρουν αυτό το κάτι που ψάχνουν όλοι στις μέρες μας για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Ωστόσο, για να κάνει κάποιος οργανωμένα καρτ πρέπει να απευθυνθεί σε αγωνιστική ομάδα που θα του παρέχει υποστήριξη χωρίς φυσικά να χρειαστεί να ξοδέψει μια περιουσία. Ενδεικτικό του κόστους, το ενοίκιο που πρέπει να καταβάλει κανείς, το οποίο ανέρχεται σε 15 ευρώ για οδήγηση 5-10 λεπτών. Από την άλλη, για ένα αγωνιστικό καρτ θα πληρώσεις τα ίδια χρήματα για να κάνεις προπόνηση ολόκληρη την ημέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο ρεπορτάζ που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω και το οποίο μεταδόθηκε στο Extra Channel και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Magazino Life» με την Κιμ Κίλιαν, θα δείτε πόσο εύκολα μπορεί ο καθένας από 4 έως… 64 ετών να ασχοληθεί με αυτό το συναρπαστικό άθλημα. Πίσω από το τιμόνι βρέθηκε ο Βασίλης Σαρημπαλίδης, ο οποίος οδήγησε ένα καρτ της Rotax, ενώ συνομίλησε τόσο με τον επικεφαλής της εν λόγω αγωνιστικής ομάδας Δημήτρη Γαλάτση όσο και με έναν χομπίστα….

Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αγωνιστικά καρτ πατήστε ΕΔΩ

Παρακολουθήστε το video

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης