Όταν ο Πάνος Καμμένος οδηγούσε με... 200 χλμ./ώρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012, 10:24
Όταν ο Πάνος Καμμένος οδηγούσε με... 200 χλμ./ώρα

Τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων και φυσικά ο πρόεδρός του, Πάνος Καμμένος. Η... αναμπουμπούλα που υπάρχει έχει να κάνει με τα πολιτικά δρώμενα του κόμματος, αλλά εμείς θα γυρίσουμε 14 χρόνια πίσω, για να μεταφέρουμε ένα πιο ευχάριστο κλίμα που σχετίζεται με τον Πάνο Καμμένο και τα γρήγορα αυτοκίνητα.  

Ως γνήσιος οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε τότε παραχωρήσει μία συνέντευξη στον Βαγγέλη Γκούμα, διευθυντή του περιοδικού «Motornews» (το οποίο σήμερα δεν εκδίδεται). Αυτή είχε να κάνει με την εμπειρία που είχε αποκομίσει από το νέο -τότε- Audi A3 turbo με τους 150 ίππους. Διαβάστε τι είχε δηλώσει για το αυτοκίνητο αλλά και τις επιδόσεις του:

«Ο κινητήρας του είναι το πρώτο πράγμα που εντυπωσιάζει τον οδηγό σε αυτό το αυτοκίνητο. Αν και διαθέτει στροβιλοσυμπιεστή, αντίθετα με άλλα αυτοκίνητα στα οποία η δύναμη εμφανίζεται απότομα και ψηλά, στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο η παροχή μέγιστης ισχύος γίνεται προοδευτικά και ήρεμα, σε σημείο μάλιστα που ο οδηγός να νομίζει ότι κάτω από το καπό υπάρχει ατμοσφαιρικός κινητήρας. Το μηχανικό σύνολο τραβάει ικανοποιητικότατα από χαμηλά, γεγονός που κάνει εύκολη τη μετακίνηση στην πόλη. Όταν πατήσεις το γκάζι, νιώθεις να κάνουν αισθητή την παρουσία τους τα 150 άλογα και στον ανοικτό δρόμο το Α3 εκτοξεύεται και βλέπεις τη βελόνα του κοντέρ να αγγίζει τα 200+ χλμ./ώρα σε λίγα δευτερόλεπτα».

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Φωτογραφίες:

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012, 10:31